çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 (düzenlendi) Özel raporla almak farklı bir durum tabii. Ama güncel Mondeo bana kötü geliyor. D sınıfına yakışmıyor artık. D sınıfı piyasada Passat harici araç almak büyük para kaybı. Kalite olarak da Passat iyi zaten. Motor için 1.4 gelmişti zaten aklıma. evet raporla almak farklı durum yaklaşık 15-20 bin tl daha ucuza geliyor araç.2. elde de D segmentinde değerini koruyan tek araçta passat sanırım...Bana nedense passat pek cazip gelmiyor ama passat CC ( Yeni CC ) gerçektende mükemmel bir araç ,görünüş olarakta D segmetinde benim hoşuma giden en güzel araç Temmuz 13, 2013 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 evet raporla almak farklı durum yaklaşık 15-20 bin tl daha ucuza geliyor araç.2. elde de D segmentinde değerini koruyan tek araçta passat sanırım...Bana nedense passat pek cazip gelmiyor ama passat CC ( Yeni CC ) gerçektende mükemmel bir araç ,görünüş olarakta D segmetinde benim hoşuma giden en güzel araç CC benim de hoşuma gidiyor da S60 ile baş edemez o. Yaya hava yastığı yok Cc'de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap