Volkan Alan Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2013 1 ay önce yapmıştım hiç denememiştim. Dün uzun yoldayken Kastamonu yakınlarında yağmur bastırmasıyla farkettim. Diğer araçlar en hızlı şekilde silecekleri çalıştırıyordu, Ben hiç çalıştırmadan daha rahat kullandım... videosu: http://www.youtube.com/watch?v=2wH3reyCl-o&feature=youtu.be 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Çok başarılı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Silecek çalışsa bu kadar başarılı temiz kalmaz cam ) mükemmel bir ürünmüş. Birçok yağmur kaydırıcı gördüm ama bir ay sonra bile bu denli olanı görmedim. Tüm kaportaya uygulasam mı toz için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Çok iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 araba kullanırken damlacığın yukarı gidişini izlerim ben bana uymaz... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 ürün güzelmiş ama asıl kışın soğuktaki performansına bakmak lazım.. silecekler sertleşince silerken gıcırdayacak mı? belki su yine akıp gidecek ama daha yoğun yağmurda, silme işleminde, silecekler öterse sevmem.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 süpermiş kaç paraya mal oldu bu işlem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Silecek çalışsa bu kadar başarılı temiz kalmaz cam ) mükemmel bir ürünmüş. Birçok yağmur kaydırıcı gördüm ama bir ay sonra bile bu denli olanı görmedim. Tüm kaportaya uygulasam mı toz için Kaporta ve plastik icin zr53 var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 ürün güzelmiş ama asıl kışın soğuktaki performansına bakmak lazım.. silecekler sertleşince silerken gıcırdayacak mı? belki su yine akıp gidecek ama daha yoğun yağmurda, silme işleminde, silecekler öterse sevmem.. Yani kış performansını bilmiyorum,Ama yagmur videoda belli olmuyor ama çok şiddetli idi, geçiçi çok hızlı yağmurlandı hani yerler hemen hemen 5 cm birikintiler oluştu,diğer araçlar en üst hızda silecekleri çalıştırıyordu. Gıcırdama için sileceklere birebir, plastik gıcırtısını alacağım çok övüyorlar hepsi burada bir kaç ürün biriksin diye bekliyorum süpermiş kaç paraya mal oldu bu işlem 15 Tl http://www.modacar.com.tr/urun/nasiol%E2%84%A2-glasshield%E2%84%A2-nano-2-yil-yagmur-kaydirici-cam-koruma-09n030.aspx şişe çok küçük ama 2 defa yetecek kadar çıkıyor, sallamamıştım ben dikkatle ve az yapsam daha çok yapabilir, tüm camlara uyguladım ayna dahil, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Yani kış performansını bilmiyorum,Ama yagmur videoda belli olmuyor ama çok şiddetli idi, geçiçi çok hızlı yağmurlandı hani yerler hemen hemen 5 cm birikintiler oluştu,diğer araçlar en üst hızda silecekleri çalıştırıyordu. Gıcırdama için sileceklere birebir, plastik gıcırtısını alacağım çok övüyorlar hepsi burada bir kaç ürün biriksin diye bekliyorum 15 Tl http://www.modacar.com.tr/urun/nasiol%E2%84%A2-glasshield%E2%84%A2-nano-2-yil-yagmur-kaydirici-cam-koruma-09n030.aspx şişe çok küçük ama 2 defa yetecek kadar çıkıyor, sallamamıştım ben dikkatle ve az yapsam daha çok yapabilir, tüm camlara uyguladım ayna dahil sadece ön cama yapsam 3-4 defa çıkartıcak o zaman alıyorum bir şişe kışın çok lazım olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 sadece ön cama yapsam 3-4 defa çıkartıcak o zaman alıyorum bir şişe kışın çok lazım olur Rahat çıkar bence, kışın donma da filan sileceğe birşey yapar mı bilmem,Yalnız yağmurda sürmesi izlemesi çok zevkli Yaparken silecekleri havaya kaldırmayı unutmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Akgöz Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 bu tür ürünler kışın buhu olayı çok yapıyor. bende kendi aracımda glass guard kullanıyorum çok memnunum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Evet çok iyi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Süper birşey bu ya yağmur damlacıkları nasıl kayıyor öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 aynalar ve tüm camlara yapmıştım, sanırım kalanla bir ön cam daha yapılır. bu tür ürünler kışın buhu olayı çok yapıyor. bende kendi aracımda glass guard kullanıyorum çok memnunum.. buğunun bununla ilgili olabileceğini düşünmüyorum fiziksel olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap