Muhammet Akyıldız Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2013 bazı focus 3 lerde dikkatimi çekti araca yakışıyor kısaca hoşuma gitti arka farlarda led var.bu farlardan aracıma taktırabilirmiyim acaba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Titanium ile gelmekte. Değişirseniz olur elektrik tesisatı olarak sorun olursa servis halleder 1 sigorta ile tabi lazım ise Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tarık Daş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 evet taktırabilirsin takımı 1000 tl civarında çok şık oluyor ben taktırdım çıkma buldum tesisat hazır eskileri söküyorlar yenisini takıyorlar yaklaşık 1 yıl oldu hiç bir sorun yaşanmıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Yakup bey titanium x paketle mi gelmek te led stop farlar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Titanium'dan itibaren geliyor. 1000 tl'den daha ucuzdu diye hatırlıyorum. Bi-Xenon'la led stop aynı fiyat değildir diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Takimi KDV dahil kargo tarafimizdan karsilanacak sekilde 760 tl dir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tarık Daş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 760 tl çok uygun fiyat bence ford kendisi takımını 1200 tl civarında satıyor sormuştum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Sedandan bahsediyoruz değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Hocam Hatchback. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Heveslenmiştim sedan diye... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Bu arada küçük düzeltme "arka farlar" yerine "arka stoplar" veya "arka lambalar" kullansak, far aydınlatma içindir (Fransızca "phare" sözcüğünden alınma), arka lambalar ise uyarı amaçlıdır. Bir tek geri vites lambasına far denilebilir belki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Muhammet Akyıldız
bazı focus 3 lerde dikkatimi çekti araca yakışıyor kısaca hoşuma gitti arka farlarda led var.bu farlardan aracıma taktırabilirmiyim acaba.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap