Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
arkadaşlar hepimize keyifli forumlar. focus 1 aracımda 3.5 luk yay mevcut ancak ben daha da düşürmek 5cm kullanmak istiyorum ancak fk dan başka markada bulamıyorum.bu markayada güvenemedim alıp almama konusunda kararsızım.eğer alırsam daha fazla düşürürmü veya yayların birbirine vurması veya amortisör patlatma gibi bi durumla karşılaşırmıyım bilgisi olan veya kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim
Soru
Onur Kırca
arkadaşlar hepimize keyifli forumlar. focus 1 aracımda 3.5 luk yay mevcut ancak ben daha da düşürmek 5cm kullanmak istiyorum ancak fk dan başka markada bulamıyorum.bu markayada güvenemedim alıp almama konusunda kararsızım.eğer alırsam daha fazla düşürürmü veya yayların birbirine vurması veya amortisör patlatma gibi bi durumla karşılaşırmıyım bilgisi olan veya kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap