2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız×
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Herkese merhaba ,
2004 1.4 Tdci Asm Fiesta aracımı kullanırken geçtiğim çukurlarda veya bozuk yollarda aşırı ses hissetmeye başladım. Sanki hiç bir yay sistemi yokmuş gibi, bozuk yollarda aşırı sarsıntı ve ses olmaya başladı. Yakın zamanda lastik değişimi yaparken amortisörlerin patladığını farketmiştim. Bu gürültü ve sarsıntıyı amortisörlerin patlak olmasına bağladım ve amortisörleri değiştirmeye karar verdim. Tavsiye edebileceğiniz bir marka var mıdır ? Fiyat aralığı ne durumdadır ?
Farklı bir sorum daha var. Aracımla uzun yolda 120 km civarında hızlardayken direksiyonun aşırı titrediğini farkettim. Bunun patlak amortisörlerle alakası var mıdır ? Neden dolayı olabilir ?
Soru
Onur S. Y.
Herkese merhaba ,
2004 1.4 Tdci Asm Fiesta aracımı kullanırken geçtiğim çukurlarda veya bozuk yollarda aşırı ses hissetmeye başladım. Sanki hiç bir yay sistemi yokmuş gibi, bozuk yollarda aşırı sarsıntı ve ses olmaya başladı. Yakın zamanda lastik değişimi yaparken amortisörlerin patladığını farketmiştim. Bu gürültü ve sarsıntıyı amortisörlerin patlak olmasına bağladım ve amortisörleri değiştirmeye karar verdim. Tavsiye edebileceğiniz bir marka var mıdır ? Fiyat aralığı ne durumdadır ?
Farklı bir sorum daha var. Aracımla uzun yolda 120 km civarında hızlardayken direksiyonun aşırı titrediğini farkettim. Bunun patlak amortisörlerle alakası var mıdır ? Neden dolayı olabilir ?
Teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap