Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 1.6 dizel düz vitesi yeter bana. 2.0 litre dizel geartronic ideal olur.. Kral Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Fatih Sevik Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 (düzenlendi) kesinlikle focus almam ama Alfa Romeo Giulietta iyi olurdu Aralık 20, 2011 Mehmet Fatih Sevik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Tevfik Üstad ben sana şunu yakıştırdım, oğlanı da mutlu edelim: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Ben bugün araba alacakl olsam Clio Symbol alırdım ..Böylece şu Tevfikin 70 Bin Taşlarından da kurtulurdum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Teşekkürler doktorum gerçekten güzel seçim ne yalan söyleyeyim çektiğin manzara resimlerinden sonra bende hep seni böyle birşeyin içinde görmek isterim.... p.s. oglan teşekkür etti... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Ben bugün araba alacakl olsam Clio Symbol alırdım ..Böylece şu Tevfikin 70 Bin Taşlarından da kurtulurdum... Boracım lütfen...size kızmıyorum ekonomiye kızgınlıgım benim...olurmu öyle şey...gerçekten doktorum kızıyor seventeenli şeylere...onun için kapadım agzımı zaten...sen bi bi bi tanesin............ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Teşekkürler doktorum gerçekten güzel seçim ne yalan söyleyeyim çektiğin manzara resimlerinden sonra bende hep seni böyle birşeyin içinde görmek isterim.... p.s. oglan teşekkür etti... Yusuf bunu beğendi Müthiş bir tasarımı var bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 (düzenlendi) doktorum kızıyor seventeenli şeylere.. Olur mu yahu seventeenli şeylere niye kizayim, çıtır onlar. Ben seventyli şeylere muhalifim az biraz Not: Sevgili adminim şu aşağıdaki mesajı göndermeyi nasıl başardığımı bilemedim, bir zahmet imha eder misiniz? Aralık 20, 2011 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 (düzenlendi) Olur mu yahu seventeenli şeylere niye kizayim, çıtır onlar. Ben seventyli şeylere muhalifim az biraz Not: Sevgili adminim şu aşağıdaki mesajı göndermeyi nasıl başardığımı bilemedim, bir zahmet imha eder misiniz? hıhı konu kapandı zaten...iletiniz silinmiştir sayın doktorum... size günün armaganı..... Aralık 20, 2011 Tevfik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 A5 sportback olsunda isterse 1.2 tsı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 size günün armaganı..... üstad mahcup ediyorsun, Arteta'nın çok sevdiğim albümünün en sık dinlediğim açılış parçasıdır. Şu benim Alaçatı - Şömine - Şarap senaryosuna süper gider, vesileyle Peter Gabriel Ustaya da hakkını verelim... http://www.dailymotion.com/video/x18vhj_peter-gabriel-kate-bush-don-t-give_music 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 (düzenlendi) İstediğim araca sahibim değip polemik yaratayım.. Edit:Rezalet imla.. Aralık 20, 2011 Hasan K. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 nefis bir düşünce alacatı şömine...ve müzikle şarap...ne diyeyim rüya gibi...peter gabriel içinde teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Focus 3 Ecoboost alırdım, yakıtına katlanırdım. Ya da ikici el BMW 5,20 i olabilirdi, 2004-2006 arası temiz. Ama en yakın yine Focus 3 duruyor. Focus olsun Ecoboosttan olsun. :kıhkıh: :zha: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Ben Belgesel proğramları çok severim, TRT Türkte zor yollar diye bir proğram var, onlara çok imreniyorum şimdi araç almak istesem 4X4 alır istediğim yere hiç engel olmadan gitmek isterim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap