Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Bu da güzel bir seçenek. Bir Amorak işimi görürdü, ya da L200. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Görünüş, kalite ve gidiş olarak Amarok L200'e karşı affetmez gibime geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 1978 FJ toyota alırdım.. Antalyada orjinal bir tane vardı, ben adamı arayana kadar satılmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 1978 FJ toyota alırdım.. Antalyada orjinal bir tane vardı, ben adamı arayana kadar satılmış. Eski hiluxlarda çok iyimiş arazi ve sorunsuzluk açısından Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 İstemem. Ben FJ lerin filipinli görüntüsünü seviyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Jeep willyleride seversin o zaman abicim görüntü olarak yakın sayılırlar birbirlerine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Onlarıda çok severim.. Şunu nasıl sevmezsin ya.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Ben onların alayını çok severimde abicim onlar beni yedek parça ve bakım maliyetleri açısından çok üzerler O yüzden daha masrafsız olan ve arazide beceri anlamında beni üzmeyecek arazi araçlarına bakıyorum abicim ( Hatunuda ikna ettik önümüzdeki sene inşallah 4 çeker olucam ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Ben kafayı çizersem bunlardan bir tane alıp toparlarım. Parçası bulunsunda bırak pahalı olsun. 30-40 sene dayanan parça pahalı olsa kaç yazar.. Ama bunlara adam gibi bir motor lazım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Bulnmuyor zaten bulunan yerlerdede 1 liralık parçaya 3 lira istiyorlar abicim. Orjinale sadık kalarak toplamak çok yüksek bir maliyet çıkıyor. Askerden önce Jeep CJ için araştırma yapmıştım. Astarı yüzünden pahalıya gelmişti. Motor olarak toyota hiluxlerin motoru olur sanırsam bunlara. Sorunsuz taş gibi motor hemde. Güç ve tork olarakta bu kasaya canavar gibi olur. Yakıtt ve arazide üzmez Ama ruhsatta nasıl olur onu bilmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 CJ istemem o ayağa düştü. İpini kopartan rubicon yazıp dolaşıyor ortalıkta.. Alırsam ben ona türlü türlü motor bulurum.. İş ona kalsın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Evet evet bir de bu var.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Bu ne Opel Insignia mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Jag XF ... 2.2 diesel 190 bg . 8 ileri ZF otomatik şanzıman . ÖTV zammı Öncesi eşdeğer 520d ler 75-80bin € iken bunu 59900e veriyorlardı. Şİmdi ÖTV zammından sonra biraz fabrika biraz bunlar kırdı. 67500e veriyorlar (75 olmalı normalde)..Bazen diyorum sat evi al bu XFi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Eski şirkette şirket aracıydı bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap