Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Pahalı yahu giriş fiyatı 63bin tane Euro.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Bedava abi Q5 3.0 120 bin euro Q7 den pahalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Eh yani, 2.0TDI ya da 2.0 Turbo benzina düşünürüz ne yapalım yetineceğiz artık! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 2.0 dizel olsun bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Evet .. Ama az da olsa sportiflik beklentim olursa tercihim -tüketimi çok yüksek değilse- benzinli olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Öyle tabi ama koca arabayla çok gezmek için dizel olabilir ehehe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 ve peugeot RCZ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Şu tipsiz'e alışamadım okadar bakıyorum :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Ben büyük patrona katılıyorum bu aralar RiCoZ sıklıkla gördüğüm ve beğendiğim bir model. Yollar tarla gibi olmasa düşünürdüm bir Carbon 200Hp modelini.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Ben normalde pug ları beğeniyorum ama bu bir garip geliyor bana...Pençe gibi tasarım..Ne bilim :S Araba havası vermiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 söle kapısından böyle bir çıkış yapacagım bir arabam olsun isterdim içinden alsacancagın ortasında...kesik yemek için.... söylemiştim tolgacım aylar öncesinden biliyorsun avatarımda hep o dururdu....200 hplik manueli....süper bişi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Bide arkadan itiş olsa Logosuda peugeot olmasa Düşünülebilir.. Alternatifi S2000 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Aaaa S2000 de çok güzel yine Mazda MX 5 ya da.. Ama Peugeot un performans/fiyat, tasarım ve ulaşılabilirliği bana göre biraz daha iyi, diğer seçenekler eskisi kadar popüler değiller. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Valla abi giderim o paraya 2. el Z3 Coupe alırım. Peugeota verilecek para max 30bin fazlası haram Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap