Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 biraz fantazi olacak ama; alacağım demeyelim de hayalimdeki araç '67 Mustang Shelby GT500.. hadi diyelim koleksiyon aracıdır, fiyatı uçuktur, o zaman 2012 Dodge Charger SRT8 (6.4L HEMI V8, 470 HP... bir de Fuel Saver Technology varmış ) yanında bir de benzin istasyonu almak lazım tabi.. Yada petrol zengini bir arap şeyhinin kızını almalı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 biraz fantazi olacak ama; alacağım demeyelim de hayalimdeki araç '67 Mustang Shelby GT500.. hadi diyelim koleksiyon aracıdır, fiyatı uçuktur, o zaman 2012 Dodge Charger SRT8 (6.4L HEMI V8, 470 HP... bir de Fuel Saver Technology varmış ) yanında bir de benzin istasyonu almak lazım tabi.. Ülkeyi değişmen yeterli, haydi ABD'ye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Yada petrol zengini bir arap şeyhinin kızını almalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Ülkeyi değişmen yeterli, haydi ABD'ye "ver elini... " diye bir laf var ya... var elini ABD bu arada bu dodge'nin 3.6L olanı 31MPG yakıyor. yani 100 km'de 7 litre civarı. (highway) valla benim arabadan ekonomik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 "ver elini... " diye bir laf var ya... var elini ABD bu arada bu dodge'nin 3.6L olanı 31MPG yakıyor. yani 100 km'de 7 litre civarı. (highway) valla benim arabadan ekonomik Uzun yolda diyor ama 90'ı geçmeyecn Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 busabah....yağmur var istanbulda....2012 tit..F3.oto.park sunroof...beyaz fiyat gelicek bakalım işime gelirse...neden olmasın...oglanın kafasına vurup beyin sarsıntısı geçirtip juke ile olan bölümlere zarar verebilirsem... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Hadi hayırlısı olsun abicim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Bugün alacak olsam Q7 isterdim. Yağmur varda bugün izmirde 2 ay sonra nihayet yağmur yağdı; Allahım sana şükürler olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 tşklr yusufum bakalım....sen aldın çekildin kenara...ne güzel....yılın bilinçli tüketicisi seçiyorum seni forumun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 ah Aydıncım ah gönül neler istiyorda... fiyat geldi...sedan tit...2012...beyaz ..oto park..sunroof...59.500 kavga dögüş 59.000 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 ah Aydıncım ah gönül neler istiyorda... fiyat geldi...sedan tit...2012...beyaz ..oto park..sunroof...59.500 kavga dögüş 59.000 Sunroof'u silsenizde olur 57.750 metalik hb fiyat almıştım..Dövüşsüz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 yürü git len...56.500 aldım ben domdom...sedan diyoz hb girmiyoz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 ah Aydıncım ah gönül neler istiyorda... fiyat geldi...sedan tit...2012...beyaz ..oto park..sunroof...59.500 kavga dögüş 59.000 Ne düşünüyorsun. Abi yine söylüyorum arabaya yatırım olmaz. 59 bin liralık arabaya kırmızı ışıkta gelir manyağın biri vurur 45 bine düşer değeri bir anda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 offf..evet...haklısın...ne diyeyim..........evet..............sonuna kadar...ama etkileniyorum ya...aydın....yoksa 60000 cok para...50 lik bir arabaya...üzülüyom ya...neyse...sabah fantezisi yaptık işte... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 yürü git len...56.500 aldım ben domdom...sedan diyoz hb girmiyoz... Kıyaslamak için verdik heralde bizdeeeeeeeeee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap