Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Araban mis gibi bin git işte. Çok istiyorsan bir dükkan yada daire alabilirsin o paralara şuanda izmirde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 oglana dedim ev alayım sana...2-1 bişi mis gibi...yokmok diyor...ama bakalım...bazen de yaramazlık yapıp hayatıma yeni bir oyuncak sokmak istiyorum o yüzden...aydın dedimya...sonuna kadar haklısın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Uzun yolda diyor ama 90'ı geçmeyecn ya hadi olsun 12-13 lt.. yakıt açısından cruze alacağıma charger alırım havam olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 ya hadi olsun 12-13 lt.. yakıt açısından cruze alacağıma charger alırım havam olur Tabi canım 25-30 bin dolarcık...sıfır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 o fiyat bi de ABD fiyatı.. Türkiye'de düşün, gümrükten girene kadar alıcıya çoktan girmiş olur.. yanlış anlaşılmasın gönlüne girmiş olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 En ucuz Sıfır ve V6 motor elimizde bu var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2012-sari-camaro-full-64269368/detay/ Size 180 bin TL'ye 4 hafta içinde getirtebiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 (düzenlendi) sağol ciğerim ama camaro sevmiyorum yoksa parası mühim değil o değil de o camaro'nun el frenini yolcu çekecek sanırım Aralık 7, 2011 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Harbiden yaw ama rahatsız edici yerde değil yolcu içinde burada sağdan foto mevcut http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-kalamis-motors-2010-transformers-paket-camaro-2ss-66644924/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 ben hala saçma bir konumu olduğunu düşünüyorum.. neyse zenginin malı züğürdün çenesi yorarmışı yaşıyoruz şuan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 ah Aydıncım ah gönül neler istiyorda... fiyat geldi...sedan tit...2012...beyaz ..oto park..sunroof...59.500 kavga dögüş 59.000 Aydın'ın dediği gibi ne amaçla aldığına bağlı fiyatının cazipligi. Binici icin uygun fiyat şu piyasa şartlarında. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer V. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Ben Saab'ın bütün modellerini kullandım neredeyse. 9000, 900, Cabrio, 9-3 Aero, 9-5 Aero Bir Saab'ın içine oturduğunuzda kendinizi farklı hissedersiniz. Kendine özgün uçak yapıları aracın içindeymiş gibidir. Otomobil yerine bir kokpitte gibi. Küçük detayları bile şaşırtır. Direksiyonun yanında aradığınız kontak el freninin yanındadır. Kaput üzerindeki 3 adet fıskiye bile aracın gücünü gösteren farklı bir özelliktir bence. Aslında benim favorim 9-5 Aero 250 Hp. Bu aracı yüksek performansta kullanırken kan damarlarınızdan şekilirmiş gibi olur. Ama bir çok kişi markasını bile bilmez ülkemizde. Ben buradaki herkese test için bile olsa hayyatta bir kez Saab kullanmalarını tavsiye edebilirim. Ençok merak ettiğim ençok kullanmak istediğim marka saab; ama ne yazık ki sona geldi gibi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Ben Saab'ın bütün modellerini kullandım neredeyse. 9000, 900, Cabrio, 9-3 Aero, 9-5 Aero Bir Saab'ın içine oturduğunuzda kendinizi farklı hissedersiniz. Kendine Özgün uçak yapıları aracın içindeymiş gibidir. Otomobil yerine bir kokpitte gibi. Küçük detayları bile şaşırtır. Direksiyonun yanında aradığınız kontak el freninin yanındadır. Kaput üzerindeki 3 adet fıskiye bile aracın gücünü gÖsteren farklı bir Özelliktir bence. Aslında benim favorim 9-5 Aero 250 Hp. Bu aracı yüksek performansta kullanırken kan damarlarınızdan şekilirmiş gibi olur. Ama bir çok kişi markasını bile bilmez ülkemizde. Ben buradaki herkese test için bile olsa hayyatta bir kez Saab kullanmalarını tavsiye edebilirim. Benim en sevdiğim hız kadranı aydınlatmaları. Mesela tamamını karartıp gece yolculuğunda sadece hız ibresini ve üzerinden geçtiği km. leri aydınlatabiliyor, çok farklı çok hoş bir Özellik. foto bakınayım buraya. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer V. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Evet Night Panel özelliği. Bunu daha önce 9-5 te uygulamışlardı. Bu modu açtığınızda gece max. 120 yapabiliyordunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 değişik ve güzel bir ayrıntı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 busabah....yağmur var istanbulda....2012 tit..F3.oto.park sunroof...beyaz fiyat gelicek bakalım işime gelirse...neden olmasın...oglanın kafasına vurup beyin sarsıntısı geçirtip juke ile olan bölümlere zarar verebilirsem... Hayırlısıysa olsun abicim unutma senin adın boss, dediğinden gerisi boş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap