Onur Atalay Oluşturma zamanı: Temmuz 19, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 19, 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba, Aracın tüm bakımları yapılı ve sorunsuz. Lakin arkadaşımın aracının benimkine göre ivmelenmesi daha iyi. Servis her hangi bir sorun bulamadı. Ama ivmelenme de, son hızda da farklılık var. Bunun sebebi neden olabilir ? Araçların biri 45 Binde , biri 33 Binde ??? http://www.youtube.com/watch?v=updajtsdTmg Temmuz 19, 2013 Onur Atalay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Video'yu kendi aracınızdan mı çektiniz Bu videodaki araç eğer rampa değilde eğimsiz yolda bu şekilde ivmeleniyorsa çok iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Biri 92 ps biri 98 ps çıkmış fabrikadan demekki 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Arkadaşlar merhaba, Aracın tüm bakımları yapılı ve sorunsuz. Lakin arkadaşımın aracının benimkine göre ivmelenmesi daha iyi. Servis her hangi bir sorun bulamadı. Ama ivmelenme de, hızlanmada farklılık var. Bunun sebebi neden olabilir ? Araçların biri 45 Binde , biri 33 Binde ??? http://www.youtube.com/watch?v=updajtsdTmg Benim aracım 115 ps tdci inanın bu kadar fark olacağını tahmin etmezdim eğer 95'liklerin hepsi böyleyse hızlanmıyor bildiğiniz zorlanıyor araba derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 yeterli bence, 0-100 ü kaç ki 95 ps nin 12-12.5 sn falan olmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Fabrika çıkışı motorlarda üretim bandındaki toleranslar çerçevesinde +/- %5 güç farkı olabilir. Yakubun da belirttiği gibi bir motor 90 diğeri 100 PS güç verebilir. Ağırlıklar, rüzgar, iklim şartları, yakıt kalitesi hepsi belli ölçüde farka neden olabilir. Sonuçta 95 PS ile 1350 kg aracı rahatlıkla 200 km/h hıza çıkaran bir motorunuz var, bundan iyisi can sağlığı. Ayrıca bu ekonomi odaklı bir araç performans değil. Bu gerçeklerle yaşamaya çalışın. Bu rada hızlanma ile ivmelenme arasında ne fark var? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Atalay Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Video'yu kendi aracınızdan mı çektiniz Bu videodaki araç eğer rampa değilde eğimsiz yolda bu şekilde ivmeleniyorsa çok iyi Video kendi aracımda çektim. Düz otoban. Gece geç saat olduğu için trafikte yoktu. Kalkarken telefonu da tuttuğum için çok iyi kalkamadım gerçi ama malzeme bu:) Biri 92 ps biri 98 ps çıkmış fabrikadan demekki Aynen öyle, benim beygirleri çalmışlar... Benim aracım 115 ps tdci inanın bu kadar fark olacağını tahmin etmezdim eğer 95'liklerin hepsi böyleyse hızlanmıyor bildiğiniz zorlanıyor araba derim. Bende şimdi pişman oluyorum ama yapacak bir şey yok. Benim araç böyle, diğer 95'likler biraz daha iyi gibi (Arkadaşın 45binde olmasına rağmen ivmelenmeside son hızı 208 km/h daha iyi.)) Fabrika çıkışı motorlarda üretim bandındaki toleranslar çerçevesinde +/- %5 güç farkı olabilir. Yakubun da belirttiği gibi bir motor 90 diğeri 100 PS güç verebilir. Ağırlıklar, rüzgar, iklim şartları, yakıt kalitesi hepsi belli ölçüde farka neden olabilir. Sonuçta 95 PS ile 1350 kg aracı rahatlıkla 200 km/h hıza çıkaran bir motorunuz var, bundan iyisi can sağlığı. Ayrıca bu ekonomi odaklı bir araç performans değil. Bu gerçeklerle yaşamaya çalışın. Bu rada hızlanma ile ivmelenme arasında ne fark var? Bilgi için teşkrler, +/- %5 oldukça yüksek bir tolerans. araç garanti dışı kalmasa yazılım ile oynatırdım, "hızlanma ile ivmelenme" yanlış kullanım; son hız ve ivmelenme olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Vitesi çok geç değiştirmiyor musunuz ya da böyle hızlanma daha mı iyi oluyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 (düzenlendi) Bende şimdi pişman oluyorum ama yapacak bir şey yok. Benim araç böyle, diğer 95'likler biraz daha iyi gibi (Arkadaşın 45binde olmasına rağmen ivmelenmeside son hızı 208 km/h daha iyi.)) 95 bg olması sorun değil, hele satarkende tutulmuyor gibi bir handikapı yok. bilader 38500 e sıfır aldığı 90 bg lik f 2.5 u 1 ay önce 37.000 e sattı. sağ arka çamurlukta boyada vardı. geri yanaşırken sürtmeden. tabi emsali yeni focus zamlı olunca araç değerini koruyor gibi oluyor. ikisi arasında 1 sn lik hızlanma farkı var ama yol sürüşünde ciddi fark olacağını sanmıyorum. siz limitleri zorlayarak değerlendiriyorsunuz aracınızı. satarken, kullanıcı teste çıkınca bayılır arabaya Temmuz 19, 2013 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ismail orçan Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Bence hareketli müziğin etkisiyle arabadan istediğiniz performansta artıyor ama aracın limitleri belli. birde müzik çalmadan denemek lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Atalay Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 95 bg olması sorun değil, hele satarkende tutulmuyor gibi bir handikapı yok. bilader 38500 e sıfır aldığı 90 bg lik f 2.5 u 1 ay önce 37.000 e sattı. sağ arka çamurlukta boyada vardı. geri yanaşırken sürtmeden. tabi emsali yeni focus zamlı olunca araç değerini koruyor gibi oluyor. ikisi arasında 1 sn lik hızlanma farkı var ama yol sürüşünde ciddi fark olacağını sanmıyorum. siz limitleri zorlayarak değerlendiriyorsunuz aracınızı. satarken, kullanıcı teste çıkınca bayılır arabaya Yok ben aracımı seviyorum, F3 gerçekten güzel araba, başarılı araba. Yol tutuşu falan mükemmel... ama 115 lik tercih edilmeliymiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 0-100 12sn. ölçtüm, doğrumudur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Atalay Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 0-100 12sn. ölçtüm, doğrumudur? 12 -13 sn gibi bir şey işte... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 12 -13 sn gibi bir şey işte... Bu aracin fabrika verisi de 12.5 sn. Olmasi gerek. Ve gayet iyi bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Onur Atalay
Arkadaşlar merhaba,
Aracın tüm bakımları yapılı ve sorunsuz. Lakin arkadaşımın aracının benimkine göre ivmelenmesi daha iyi.
Servis her hangi bir sorun bulamadı. Ama ivmelenme de, son hızda da farklılık var. Bunun sebebi neden olabilir ?
Araçların biri 45 Binde , biri 33 Binde ???
http://www.youtube.com/watch?v=updajtsdTmg
Onur Atalay tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap