Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Fotoğraf linkleri ölmüştür. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Aynen öyle...Umarım cam çıtları da böyle kolaydır.Bu arada Cam çıtaları için video istiyoruz ya da bol foto.Ona göre alacağım bende... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Sabah bir aksilik olmazsa cam çıtalarında montajını yapacağım,elim böyle işlere pek yatkın değildir ilk defa yapacağım ama bir yerden de başlamak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Aytaç Ünlü Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 kolay gelsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 İç kapı kolları ve eşik tamamdır (Acemilik ve beceriksizlik bir araya gelince istenmeyen küçük hatalar olabiliyor bazı yerler tam oturmadı) Yorumlarını bekliyorum. Fotoğraf linkleri ölmüştür. Resimdeki sağ kapının krom çerçevesi dışındakiler daha güzel oldu bu ilk yaptığımdı tam oturmadı sökmekte istemedim güzel yapışıyor sonra silikon v.s uğraşmamak için.İlk deneme için biraz kötü oldu ama sandığımdan daha zor ve sıkıcı Şimdi bunlar böyle oldu çok içime sinmedi kendi işçiliğim ya,o yüzden cam çıtasını yapmadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Daha ne olsun yahu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 tebrikler devamını beklıyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Arka kapıdaki kromaj biraz küçük olmuş. Birde yazı fontu farklı. Yoksa işçilikte kusur yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 gayet güzel olmuş.ben ev aletlerinde iyi yaparım sökme takma işlerini ancak arabada bir şey olur diye hiç ellemedim bir yerine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Az önce yakıt almaya gittim yakıtı alıp aracımı yıkattım ve ani bir karar ile ya Allah Bismillah deyip cam çıtalarınıda orada monte ettim. Bence iç kapı kolu çerçevesinden daha kolay bir montajı var Fotoğraf linkleri ölmüştür. Bu arada aracına uygulamak isteyenler benim kadar acele etmesinler,kutunun içine iyice baksınlar omsaline dan aldığım çıta takımı (8 parça) içinde 2 adet primer bezi varmış ben kutuya iyice bakmadığım 1 tanesini kullandım işim bitip çöp atarken fark ettim diğerini Bu cam çıtaları gerçekten işçilik ne olursa olsun araca ayrı bir hava katılıyor.Bakalım ilerleyen günlerde yıkamalarda v.s sorun çıkacacak mı? Buda aracımın içinin Panaromik görüntüsü * Krom kapı kolu çerçevesi ve klima düğmeleri Fotoğraf linkleri ölmüştür. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat Çelikkanat Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 metalik gri de çok hoş duruyor gerçekten, en kısa zamanda ben de yapacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Guzel olmus. Kapi kollarina yapilan kromlar ayni tonda olmadigi icin biraz siritmis diye dusunuyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Guzel olmus. Kapi kollarina yapilan kromlar ayni tonda olmadigi icin biraz siritmis diye dusunuyorum. Haklısınız açma kolu mat çerçevesi çok parlak oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Eline emegine saglik guzel olmus iyi gunlerde kullan klima dugmelerini nerden aldin ve nasil kullanislimi yoksa orjjnalimi kalsin tavsiyen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Eline emegine saglik guzel olmus iyi gunlerde kullan klima dugmelerini nerden aldin ve nasil kullanislimi yoksa orjjnalimi kalsin tavsiyen Gittigidiyor'dan aldim kullanım açısından orjinali ile bir fark yok,orjinalde fırın düğmesi gibi ortasından tutup çeviriyorsun bunda etrafından tutarak (Far açma gibi) bence böyle daha şık özellikle gece daha şık duruyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap