Hakan H. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Arkadaşlar sadece bir parçada (sağ arka kelebek cam tarafı) ucunda tam yapışma yok zamanlar yıkama v.s ile bu parça çıkacak gibi geliyor bana o yüzden şimdi oraya bir enjektör yardımı ile silikonlamak istiyorum elimde siyah silikon yok beyaz ve şeffaf var bu siyah silikonun tek farkı rengi mi yoksa başka kimyasal özellikleri var mı? Ya da hızlı yapıştırıcı ile yapıştırsam sorun olur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 @Süleyman Altın, Siyah silikon daha çabuk kuruyor onu edinip yapıştırın. Bende uygulamıştım cam çıtası. 1 hafta sonra bıraktı gevşedi. Komple siyah silikonla yapıştırdım kafam rahat şimdi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 teşekkürler Siyah silikon daha çabuk kuruyor onu edinip yapıştırın. Bende uygulamıştım cam çıtası. 1 hafta sonra bıraktı gevşedi. Komple siyah silikonla yapıştırdım kafam rahat şimdi... Siyah silikondan sonra yıkamacılarda yıkattığında tazyikli su zarar vermedi değil mi,gevşeme filan yaptı tekrar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 teşekkürler Siyah silikondan sonra yıkamacılarda yıkattığında tazyikli su zarar vermedi değil mi,gevşeme filan yaptı tekrar? olsa derdi sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 olsa derdi sanırım Ya demezse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Ya demezse 2 aya yakındır yaptım bir sıkıntı yok taş gibi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Bu siyah silikon denilen ürün bu mudur? http://www.metsan-st...kon,PR-597.html 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Armağan Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 krom kapı kolu ve klima düğmelerinden bende istiyorum.Süleyman Bey bir link atarsa iyi olur. Gittigidiyor da araştırıyorum bulamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Valla bugün krom sis farı çerçevesi ve klima düğmeleri geldi, klima düğmeleri çok zor çıktı ve zarar verdim galiba en sağda ki düğmeye çünkü fır dönüyo brazda gevşedi gibi tam oturmadı bide ama güzel durdu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Merhaba, . Krom sis farı çerçevesi .Krom cam altı çerçevesi nereden bulabilirim orjinalini servis 600 tl para dedi ikisi için Link veya adres verebilir misiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Merhaba, . Krom sis farı çerçevesi .Krom cam altı çerçevesi nereden bulabilirim orjinalini servis 600 tl para dedi ikisi için Link veya adres verebilir misiniz http://www.focusclubtr.com/forum/165-er-ol-otomotiv-ford-yedek-par%C3%A7a/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Ülker Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 süleyman bey bende cam cıtası dusunuyorum sizinkıler cok guzel olmus üst kısımlara yapmadınızmı sadece altlardamı var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 süleyman bey bende cam cıtası dusunuyorum sizinkıler cok guzel olmus üst kısımlara yapmadınızmı sadece altlardamı var Komple cam çıtası. Fikir versin diye ekledim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap