R Samet Batmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2016 (düzenlendi) On 25.04.2016 at 23:34, Doğan Kurban said: Komple cam çıtası. Fikir versin diye ekledim Doğan abi senin araba on numara duruyor ya. Bi 4 taraflı resim atamazmısın Maşallahhh Nisan 27, 2016 R Samet Batmaz tarafından düzenlendi Maşallah 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2016 1 dakika önce, R Samet Batmaz said: Doğan abi senin araba on numara duruyor ya. Bi 4 taraflı resim atamazmısın Maşallahhh Arabam konusunda ayrıntılar var abicim. İncele istersen. Ayrıntı istersen benim konumda yazışırız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Ülker Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 Süper olmuş maşallah. Komple cam çıtası. Fikir versin diye ekledim Doğan bey çok güzel olmuş sizin aracınızmi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 34 dakika önce, Oktay Ülker said: Süper olmuş maşallah. Doğan bey çok güzel olmuş sizin aracınızmi. Evet baya bir uğraş sonrası güzelleşti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Ülker Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 Evet baya bir uğraş sonrası güzelleşti. Nerden temin ettiniz ne kadara mal oldu bu konuda beni bilgilendirirseniz ve yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 Şimdi, Oktay Ülker said: Nerden temin ettiniz ne kadara mal oldu bu konuda beni bilgilendirirseniz ve yardımcı olursanız sevinirim Yukarıda aracımın konusu var. İnceleyin isterseniz. Sormak istedikleriniz olursa cevaplarım seve seve. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Ülker Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 Tsk ederim bakıyorum hemen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Ilk Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 anten uygulaması güzel olmuş aynısından ben de arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim 15 saat önce, Doğan Kurban said: Evet baya bir uğraş sonrası güzelleşti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 1 dakika önce, Bekir Ilk said: anten uygulaması güzel olmuş aynısından ben de arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim Sahibinden de yeterli sayıda var bulabilirsiniz mutlaka. Eğer beklerim derseniz çin den sipariş geçebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Ilk Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: Sahibinden de yeterli sayıda var bulabilirsiniz mutlaka. Eğer beklerim derseniz çin den sipariş geçebilirsiniz. çok araştırdım ama istediğim gibi bulamadım. genellikle siyahı var ama ben beyaz istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Şimdi, Bekir Ilk said: çok araştırdım ama istediğim gibi bulamadım. genellikle siyahı var ama ben beyaz istiyorum. Beyaz alsanızda rengi tutmayacak ki zaten. O yüzden alıp boyatacaksınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Ilk Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 On 03.05.2016 at 13:33, Doğan Kurban said: Beyaz alsanızda rengi tutmayacak ki zaten. O yüzden alıp boyatacaksınız. beyaz aldım dediğiniz gibi rengi tutmadı kargodan aldığım gibi kargo şubesinin karşısındaki oto boyacıya verdim. yarın alacağım. bu arada sadece camların altında olan cam çıtası aldım montajını kendim yaptım. aldıktan sonra burdaki resimleri görünce keşke tam çerçeve cam çıtası alsaydım dedim ama iş işten geçti. sizce kromajlı rüzgarlık taksam hoş görünür mü? 3+3 6 parça sadece en öndeki küçük kenar boş kalacak şekilde çerçeve şeklinde görünecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ender Y. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 On Monday, May 02, 2016 at 21:41, Doğan Kurban said: Yukarıda aracımın konusu var. İnceleyin isterseniz. Sormak istedikleriniz olursa cevaplarım seve seve. Doğan Bey bu kullandığınız cam kromlari ne marka yada nerden aldınız. Ben yaptırdım lakin kısa sürede soldu üç kesimlerinden kalktı.tavsiyelerinizi bekliyorum saygilarimla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Doğan Bey bu kullandığınız cam kromlari ne marka yada nerden aldınız. Ben yaptırdım lakin kısa sürede soldu üç kesimlerinden kalktı.tavsiyelerinizi bekliyorum saygilarimla Yapışkanı gittiğinden çıkmıştır. Akrilik bant ile yapıştırmanız lazım. Ama çok dikkat etmeniz lazım. Kromlar çok çabuk eğiliyor. Bendeki kromlar hiç solmadı. Markasını hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ender Y. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Omsa markamı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap