Hasan Şahin Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2013 Sonax koltuk koruma paketini sıfır araç sahiplerine ücretsiz olarak yapıyorlarmış haberiniz olsun istedim. Açıkçası bedava olmasına rağmen ben yaptırmayı düşünmüyorum, bir ton kimyasal sıkacaklar edecekler fakat faydalanmak isteyenler olursa diye belirteyim dedim. http://www.sonax.com.tr/koltuk-koruma-kampanyasi.html Sonax ana sayfasında sağ tarafta linkide var. http://www.youtube.com/watch?v=MnUpFs5dX3Y buda vidyosu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Sonax koltuk koruma paketini sıfır araç sahiplerine ücretsiz olarak yapıyorlarmış haberiniz olsun istedim. Açıkçası bedava olmasına rağmen ben yaptırmayı düşünmüyorum, bir ton kimyasal sıkacaklar edecekler fakat faydalanmak isteyenler olursa diye belirteyim dedim. http://www.sonax.com.tr/koltuk-koruma-kampanyasi.html Sonax ana sayfasında sağ tarafta linkide var. http://www.youtube.com/watch?v=MnUpFs5dX3Y buda vidyosu Bunu yaptırana kadar gider kılıf alırım. Pislenince de yıkatırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Bunu yaptırana kadar gider kılıf alırım. Pislenince de yıkatırım. Millet para verip yaptırıyor bedava yapsalar yaptırmam derdim hep Bedava yapıyorlar yinede yaptırmayacağım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Millet para verip yaptırıyor bedava yapsalar yaptırmam derdim hep Bedava yapıyorlar yinede yaptırmayacağım Arabanın içi bile leş gibi kimyasal kokar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Forumdaşlar o durum pek dediğiniz gibi olmuyor. Bizim eski symbolde vardı. Koku yapmamıştı. Koltuklar kir tutmaz hiç ağır lekelerde bile en küçük silmede geçer. umarım keşke yaptırsaydım demezsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Ben aracı aldığım zaman Ziebart'ta vardı bu kampanya.. Yaptırdım, kimyasal filan kokmuyordu aracın içi. hatta mis gibi temizlik kokuyordu. Ama çocuk olmadığı için henüz, arabanın içini pisletecek bir etken de olmadığından ne denli yararlı oldu hiç bilemiyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Araç alımda bende tekliflerini kabul etmiştim ancak işlem sadece koltuklara sprey sıkmayla sınırlı kalmıştı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 real de kumaş koruma spreyleri var uygulayın.. ben ise şimdilik bir şey yapmadım, ama 1-2 yılda bir elle silmede kullanılan halı--döşeme köpüğü ile koltukları silerdim eski aracımda, o da benzer etkiyi yapıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Bedava olsa yaptırırım da bu tür uygulamalara para ödemek gereksiz geliyor bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2013 ben eski aracıma yaptırmıştım sonax tan. açıkcası yaptırmanızı tavsiye ederim ben yaptıracağım kendi adıma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap