taner eviş Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2013 (düzenlendi) arkadaşlar forumumuza özel pleksiglass plakalık yaptırıyorum şu şekil olacak resimdeki gibi isteyen olursa konuya yorum olarak yazarsak ben yapan kişiyle irtibata geçeceğim. fiyat olarak ta 50 diyordu ( adet fiyatı ) ama bakacaz.düşrebilirsem toplu olarak düşüreceğim fiyatı alıcı sayısına göre işte plakalığımız ; Uploaded with ImageShack.us ilk yorumda benden hayırlı uğurlu olsun beaaaa Temmuz 22, 2013 taner eviş tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Hayırlı olsun. Soldaki yazıyı komple uzatsak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Hayırlı olsun. Soldaki yazıyı komple uzatsak? ortaya isteyen başka bişey de yazdırabilsin diye ordaki boşluk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 O RS'i neden koyarlar ki Hayırlı olsun Atıyorum 30 tane olursa ne olur fiyat? birşey derse daha yararlı olur sayı bulma konusunda . Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Rs yi sildirebilirim sıkıntı degil.hmn sorayim toplu olursa ne olur gibisinden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 O RS'i neden koyarlar ki Hayırlı olsun Atıyorum 30 tane olursa ne olur fiyat? birşey derse daha yararlı olur sayı bulma konusunda . Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi Çiftine 20 deseler iyi olur. Birde beyaz üzerine turuncu yazı nasıl olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Kuzal Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Plakalık kullanmıyorum ama ''RS'' yazısı silinip FocusClubTR yazısı uzatılıp, standart hale getirilirse daha göz alıcı duracağından eminim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Plakalık kullanmıyorum ama ''RS'' yazısı silinip FocusClubTR yazısı uzatılıp, standart hale getirilirse daha göz alıcı duracağından eminim. Heh işte bende onu diyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 (düzenlendi) arkadaşlar çiftine 70 tl dedi ben bilmiyorum piyasasını kendim yaptıracam ama toplu fiyat olmayacak isteyen haber verebilir Yani benim alacağım ürün toplu fiyattan olmayacak Yanlis anlasildi herhalde Temmuz 22, 2013 taner eviş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 kime yaptıracaksın? bizim puntoculardan biri yapıyor, talep varsa toplu fiyat alayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 arkadaşlar çiftine 70 tl dedi ben bilmiyorum piyasasını kendim yaptıracam ama toplu fiyat olmayacak isteyen haber verebilir tamam verelim kötü durursa parayı geri alırız ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Aslında isteğe bağlı yazılar yazılabilse ve forum ismi, RS yazan yerde olsa daha iyi olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 arkadaşla konuştum, toplu alımda birşeyler ayarlarız dedi, fiyat sayıya göre belli olacağından bir liste yaparsanız toplu fiyat alırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 5 takıma kadar 70tl 5 takım olursa 60tl dahada artarsa dahada düşebilir. iletişim: https://www.facebook.com/erkareklam Merte selamımı söyleyin yeter. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap