H. Cenk Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2013 Bize gelecek mi belli değil. Yeni çıktı en önce Çinde ONE ı beğenmeyenler için ideal . 5.0" full HD super LCD3 ekran , corning gorilla glass 3, 440 ppi ekran 144.5x70.5x10.6 mm 160 gr Qualcomm snapdragon 600, quad core , 1900 MHz Android 4.2 , sense, blinkfeed 2GB RAM 16 GB bellek, 64GBa kadar destekleyen microSD kart yuvası NFC, DLNA HTC boom sound+ beats audio Çift ön hoparlör HTC Ultra pixel camera 2.1 MP ön kamera 1080p video kaydı HTC Zoe (ardışık foto çekimi) 3200 mAh batarya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Google Dünyasına Hayırlı Uğurlu Olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Google Dünyasına Hayırlı Uğurlu Olsun İos forever. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Aluminyum kasada olsa One'in liderliği 2-3 ay sürecekti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 İos forever. Bu Ayfoncuların nesi var, hangi telefon konu edilse ya ayos ya ayfon diye lafa girme ihtiyacındalar. Aşın artık bunu... Ben hala One'ın daha işlevsel olduğunu düşünüyorum. Büyük telefonlardan hoşlanmıyorum, ama büyük ekranı da yaşım nedeniyle arıyorum (malum görme özürlüyüz) One'a göre avantajlı olabilecek tarafları bellek kartı kullanabilmesi ve daha yüksek kapasiteli pili. Maalesef yeterince olgunlaşmamış aynı "ultrapixel" kamerayı kullanıyor. İşlemcisi daha hızlı ama farkın fark edileceğinden pek emin değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Birdaha telefon alirken iki kritwrim olacak. O kriterden birini karsilayan modeli alacagim. 1. Iphone olmasina bakacagim. 2. Htc olmasina bakacagim. Samsung iyi hosta abi 3310 lar gibi her yer samsing ya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Bu Ayfoncuların nesi var, hangi telefon konu edilse ya ayos ya ayfon diye lafa girme ihtiyacındalar. Aşın artık bunu... Ben hala One'ın daha işlevsel olduğunu düşünüyorum. Büyük telefonlardan hoşlanmıyorum, ama büyük ekranı da yaşım nedeniyle arıyorum (malum görme özürlüyüz) One'a göre avantajlı olabilecek tarafları bellek kartı kullanabilmesi ve daha yüksek kapasiteli pili. Maalesef yeterince olgunlaşmamış aynı "ultrapixel" kamerayı kullanıyor. İşlemcisi daha hızlı ama farkın fark edileceğinden pek emin değilim. İos forever işin şakasıydı. Ama nedense bana Android'in optimizasyonu çok düşük geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 İos forever işin şakasıydı. Ama nedense bana Android'in optimizasyonu çok düşük geliyor. Ben de iOS'un ben sizin yerinize herşeyi düşündüm, kurcalamayın fazla ukalalığına tahammül edemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Admin bir gün kızıp banlıycak beni ama ios'ta bir şey yok. Geçen tüm müziklerimi sıfırladı zaten itunes sinir oldum. Ben de iOS'un ben sizin yerinize herşeyi düşündüm, kurcalamayın fazla ukalalığına tahammül edemiyorum. İnsanlar bunu kullanım kolaylığı olarak nitelendiriyorlar abi de ben bluetooth ile veri aktarmayı özledim. Bir dahaki telefonum: http://www.youtube.com/watch?v=eQLe3iIMN7k&feature=share Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Ben de iOS'un ben sizin yerinize herşeyi düşündüm, kurcalamayın fazla ukalalığına tahammül edemiyorum. Kesinlikle. Açık kaynak kodlu işletim sistemleri çok iyi. Kendi halime bırakıyor beni. İos çok katı. Ama hızlı. Zaten hızlı olmasa kimse İphone'un yüzüne bakmaz herhalde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Admin bir gün kızıp banlıycak beni ama ios'ta bir şey yok. Geçen tüm müziklerimi sıfırladı zaten itunes sinir oldum. İnsanlar bunu kullanım kolaylığı olarak nitelendiriyorlar abi de ben bluetooth ile veri aktarmayı özledim. Bir dahaki telefonum: Ben ne dedim ki ? Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Ben ne dedim ki ? Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi Bir şey dediğinden değil yahu genel olarak apple hakkındaki görüşlerimizdeki ayrılıkların sonu gelmiyor ya o manada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Bir şey dediğinden değil yahu genel olarak apple hakkındaki görüşlerimizdeki ayrılıkların sonu gelmiyor ya o manada Sonu gelmesini istemiyorsun ama şuan kimse birşey demedi ki ? Ben onu anlamıyorum ayrıca kimseye niye android seçtim lafı hiç kullanmadım. Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 Aluminyum kasada olsa One'in liderliği 2-3 ay sürecekti One kullanıcılarını küstürmemek için böyle yapmış olabilirler veya belki de avrupaya hiç getirmeyecekler. Avrupada flagship one olmaya devam edecek. Malum avrupa kalite meraklısı One'a göre avantajlı olabilecek tarafları bellek kartı kullanabilmesi ve daha yüksek kapasiteli pili. İşlemcisi daha hızlı ama farkın fark edileceğinden pek emin değilim. İşlemci aynı ama Onedaki 1700 yerine overclockla 1900 olmuş. Multitaskta ne ısınır bu yumurta pişirilir üstünde kasa da alüminyum değil. Batarya dikkat çekici One daki yanılıyorsam 2020 bunda 3200. Çok ciddi fark var. HTC n-böyle batarya bulur muydu ? Bir dahaki telefonum: http://www.youtube.com/watch?v=eQLe3iIMN7k&feature=share Ubuntu için yanılmıyorsam Canonical vakfına bağış yapılıyor. Toplam bağış 32 milyon doları geçerse telefonu yapacaklar bağış o rakamı geçmezse paran yanacak. Eğer rakam 32 milyonu geçerse onlar da yapıp sana gönderecek sen de ülke vergilerini ödeyip kullanacaksın. İlk 5000 kişi için 600 dolar sonrası için 830 dolar ... Vergileri ile 2000 TLnin çok üstüne çıkar bu.. Eğer beklenen talep gelmezse 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 One 2300 lük pil kullanıyor. Asıl ciddi performans farkı snapdragon 800 işlemci ve adreno330 gpu ile gelecek. Bu arada Note2 yi One ile takas edeceğim sanırım. Görememe sorunları sebebiyle Note2 yi anneme vereceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap