Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 Iftar olacaksa 3-4 Ağustos. Diğer zamanlarda minimum 2 hafta bence. 1.5 ay önceden haber veriyorum bak 7 eylülde ordayım..geçen sene istanbul buluşması ben oradayken ne güzel denk gelmişti birileri saolsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 1.5 ay önceden haber veriyorum bak 7 eylülde ordayım..geçen sene istanbul buluşması ben oradayken ne güzel denk gelmişti birileri saolsun... Eylül hmmm tamam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2013 Benim yaz okulu 30 ağustosta bitecek, ondan sonrasında ayarlamaya çalışırız da ben tek başına organize edemem muhtemelen, ancak angaryalarıydı ıvırı zıvırıydı uğraşabilirim gibi görünmekte. Olmazsa da bayramdan sonraya kalır da yaz bitmeden buluşmak gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap