Burak EKİCİ Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2013 Aşağıdaki parçaları almayı düşünüyorum sizce nasıl olur??? Bir de fiyatlarını yazıyorum sizce değer mi? 4 tanesi 40 TL. Seti 200 TL 15 TL Seti 30 TL Çok emin olamıyorum acaba yaptırsam mı diye ama 30 TL Bu var 20 TL Bu da var 20 TL Şimdilik almak istediklerim bunlar galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 kardeşim güzndüz farını bende düşünüyorum açıkçası ve resimdeki şekilden istiyorum eğerki alırsan ve memnun kalırsan haberimiz olsun biz de alalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 Forumda uygulanmış başlıklar var. Yorumlara rastlamak mümkün ? Lütfen ilgili başlıklara bakınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 Güzelmiş gerçekten.Ben bunlardan sadece gündüz farını almayı düşünüyorum.Alınca yorumlarınızı da yazarsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 no:5 yazanlar kırmızı değilde mavi renkli olursa hoş olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2013 no:5 yazanlar kırmızı değilde mavi renkli olursa hoş olur http://www.aliexpress.com/item/non-slip-mat-For-Focus-2012-2013-Ford-Sedan-Hatchback-Interior-Door-Mat-Cup-Mat-Trim/982410023.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2013 Bunlar ne işe yarıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2013 Evet gündüzler iyiymiş ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2013 En sondaki hariç ötekiler güzel. nikelaj ayrıntıları abartmamak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Kapı açma kolu kaplamasını ben uygulamıştım çerçeve çok parlak açma kolu mat kalıyor ama yinede fena sayılmaz.Fiyatıda oldukça iyiymiş bkz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 http://www.aliexpress.com/item/non-slip-mat-For-Focus-2012-2013-Ford-Sedan-Hatchback-Interior-Door-Mat-Cup-Mat-Trim/982410023.html tatilden gelince aklımda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap