Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 Şimdi, Ali Danacı yazdı: 5 yıl 90k 100k gibi değerler belirtebiliyor Güncel servis kılavuzu böyle diyor: Burada tek sorun 4 yıl ibaresi. Bir önceki kılavuzda sadece 4 yıl yazıyordu, 9 yoktu, onu sonradan eklediler. Ben hala giderilemeyen bir yanlışlık ve/veya ciddiyetsizlik olduğunu düşünüyorum. 4 mü, 9 mu? Böyle anlamsız ve kafa karıştıran bir yazış tarzı olabilir mi? Haliyle 9, bir sonraki kılavuzda 4 kalkmış olacak bence. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Danacı Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 4 yıl / 9 yıl --->> -4 yılda koptu mu? -Yok kopmadı. -O zaman devam, 5 yıl sonra gel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin Doğan Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Merhabalar, Bu konularla ilgili olarak şansız bir insan olduğumu düşündüğüm için 90 k bakımında trigeri değiştirdim. 85 k km de araç debrajdan dolayı yolda kalınca her ihtimale karşı değiştiriyim dedim. bir nevi iyide oldu trigerde çok sıkıntı yoktu ancak devirdaim pompası su kaçırmaya başlamış böylelikle onuda değiştirmiş oldum. trigerden belki yolda kalmayacaktım ama devirdaim yolda bırakilirdi. resimleri aşağıya ekledim. Debrajında aslında daha bi 20-30 k km daha gideri var gibiydi ancak incecik yayı tutan teli kırmış böylece debrajda aradan çıkmış oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan B Yanıtlama zamanı: Haziran 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10 Arkadaşlar merhaba, 2016 model 1.6 Focus Sedan TDCİ sahibiyim. aracın ilk ve tek kullanıcısıyım. Şubat 2020 yılında rulmandan ses gelmesinden dolayı 4 yaşında ve 42.000 km'de iken V kayışı ve triger seti garantiden değişti. Velhasıl aracım şuan 121.000km'de. Triger seti değişeli 80.000km oldu ve 4 yıl 4 aylık bir setim var. Bakım vaktim geldi, sizce triger setini tekrar değiştirmeli miyim? 8 yaşında ve 120.000km'de bir araç için 2. triger setini takmak çok mu paranoyak davranmak olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10 12 dakika önce, Kenan B yazdı: 80.000km oldu ve 4 yıl 4 aylık bir setim var. onemli olan bu. hic geregi yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Haziran 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10 yanlış hatırlamıyorsam klavuzunda 9 yıl yada 135 bin yazıyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10 Ben 128.000 km de değiştim. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap