0 Çağatay G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 2011 Model Focus III aracım var. Aracımda Esp olup olmadıgını nasıl anlayabilirim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 28 July 2013 - 19:24 tarihinde, Çağatay G. yazdı: Abi bundan var ama 2 tane var biri diğerine göre daha değişik ama gösterge olarak ikiside kayan araba o kafamı karıştırdı işte. Menüden ayarlara baktıgımda Çekiş kontrol ve safety diye bişey yazıyor 2 side işaretli arabada. Doğru iki tane kayan araba olması lazım. Aşağıdaki resimde göreceksin... Kontağı açtığında altında yazı olmayan üstteki kayan araba ışığının kısa bir süre yanıp sönmesi lazım. Sonra da TCS veya ESP devreye girdiğinde kısa kısa yanacaktır. Alttaki ise TCS devre dışı edildiğinde sürekli yanar ve TCS OFF mesajını gözüne sokar. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Tcs ile Esp'nin ışığı aynı değil mi? Aynı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağatay G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 2011 Model Focus III aracım var. Aracımda Esp olup olmadıgını nasıl anlayabilirim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Forumda arama yaparak veya klavuza bakarak rahatça bulabileceğiniz birşey aslında. Biraz aracınızı kurcalamaya davet ediyorum Keyifli Forumlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağatay G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Aramalarda 2011 modeli ile ilgili esp sonuçları yok aklıma geldi aslında merak ettim sordum daha tatmin edici bi cevabınız varsa duymak isterim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Aramalarda 2011 modeli ile ilgili esp sonuçları yok aklıma geldi aslında merak ettim sordum daha tatmin edici bi cevabınız varsa duymak isterim Yol Bilgisayarına bakın, tcs kapatma varsa esp vardır. Kontağı çevirirken ESP lambası yanıyorsa vardır. Stlye-Plus kapet ise kesin vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağatay G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Yol Bilgisayarına bakın, tcs kapatma varsa esp vardır. Kontağı çevirirken ESP lambası yanıyorsa vardır. Stlye-Plus kapet ise kesin vardır. Kontağı çevirdim 2 adet kayan araba şeklinde ışık yandı . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 @Çağatay G.,var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağatay G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 @Çağatay G.,var. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Adaşım bundan olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 (düzenlendi) ESP olduğunu bildiğim halde ışığı yakmayı daha düne kadar becerememiştim u dönüşü kavşağa girip son anda dönmekten vazgeçince esp' nin ne kıymetli birşey olduğunu anladım bizzat ışığını yaktı tamam dedim çalışıyor sıkıntı yok Temmuz 27, 2013 Hasan Şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağatay G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 26 July 2013 - 10:08 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Adaşım bundan olacak b05b21f7-7176-a505-2.jpg.bba37a5e0ddb68c4eb7b7c7bfe9bae92.jpg Abi bundan var ama 2 tane var biri diğerine göre daha değişik ama gösterge olarak ikiside kayan araba o kafamı karıştırdı işte. Menüden ayarlara baktıgımda Çekiş kontrol ve safety diye bişey yazıyor 2 side işaretli arabada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 @Çağatay G., tam olarak bu işaret varsa vardır. bide çekiş kontrolü bulmuşsunuz kesin vardır. işaretli kalsın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 @Çağatay G., tam olarak bu işaret varsa vardır. bide çekiş kontrolü bulmuşsunuz kesin vardır. işaretli kalsın. Kapatırsanız mazallah. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 28 July 2013 - 23:04 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Doğru iki tane kayan araba olması lazım. Aşağıdaki resimde göreceksin... Kontağı açtığında altında yazı olmayan üstteki kayan araba ışığının kısa bir süre yanıp sönmesi lazım. Sonra da TCS veya ESP devreye girdiğinde kısa kısa yanacaktır. Alttaki ise TCS devre dışı edildiğinde sürekli yanar ve TCS OFF mesajını gözüne sokar. Göstergelerdeki ledler ne güzel ya. Kımıl kımıl. (Cem yılmaz sesiyle okuyun Son cümleyi ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Çağatay G.
2011 Model Focus III aracım var. Aracımda Esp olup olmadıgını nasıl anlayabilirim ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
5
4
3
Popular Days
Tem 26
10
Mar 29
6
Tem 28
5
Tem 29
4
Top Posters For This Question
Çağatay G. 8 posts
Enes Duman 5 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Kutluhan A. 3 posts
Popular Days
Tem 26 2013
10 posts
Mar 29 2016
6 posts
Tem 28 2013
5 posts
Tem 29 2013
4 posts
Popular Posts
Enes Duman
Kapatırsanız mazallah.
Cem Boneval
Doğru iki tane kayan araba olması lazım. Aşağıdaki resimde göreceksin... Kontağı açtığında altında yazı olmayan üstteki kayan araba ışığının kısa bir süre yanıp sönmesi lazım. Sonra d
Çağatay G.
Aramalarda 2011 modeli ile ilgili esp sonuçları yok aklıma geldi aslında merak ettim sordum daha tatmin edici bi cevabınız varsa duymak isterim
Posted Images
Bu soruda 33 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap