0 Çağatay G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 2011 Model Focus III aracım var. Aracımda Esp olup olmadıgını nasıl anlayabilirim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağatay G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 28 July 2013 - 20:17 tarihinde, Kutluhan A. yazdı: @Çağatay G., tam olarak bu işaret varsa vardır. bide çekiş kontrolü bulmuşsunuz kesin vardır. işaretli kalsın. Teşekkürler işaretli. 28 July 2013 - 20:53 tarihinde, Enes Duman yazdı: Kapatırsanız mazallah. Gözümüzde büyütmemek lazımda genede güvenliği +1 yapan güzel bi sistem 28 July 2013 - 23:04 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Doğru iki tane kayan araba olması lazım. Aşağıdaki resimde göreceksin... Kontağı açtığında altında yazı olmayan üstteki kayan araba ışığının kısa bir süre yanıp sönmesi lazım. Sonra da TCS veya ESP devreye girdiğinde kısa kısa yanacaktır. Alttaki ise TCS devre dışı edildiğinde sürekli yanar ve TCS OFF mesajını gözüne sokar. Kontağı açınca bu 2 kayan araba biraz yanıp sönüyor . Cem abi bu alttaki kayan arabada off yazısı neden öyle gidince açık duruma geliyor demi ? TCS veya ESP devreye girdimi bilmiyorum ama arabayı sürerken bu ışıklardan herhangi birinin yandıgını görmedim . Teşekkürler abi 28 July 2013 - 23:33 tarihinde, Enes Duman yazdı: Göstergelerdeki ledler ne güzel ya. Kımıl kımıl. (Cem yılmaz sesiyle okuyun Son cümleyi ) Son cümle Cem Yılmaz'ın sesiyle okununca daha bi güzel oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Teşekkürler işaretli. Gözümüzde büyütmemek lazımda genede güvenliği +1 yapan güzel bi sistem Kontağı açınca bu 2 kayan araba biraz yanıp sönüyor . Cem abi bu alttaki kayan arabada off yazısı neden öyle gidince açık duruma geliyor demi ? TCS veya ESP devreye girdimi bilmiyorum ama arabayı sürerken bu ışıklardan herhangi birinin yandıgını görmedim . Teşekkürler abi Son cümle Cem Yılmaz'ın sesiyle okununca daha bi güzel oluyor Doritos reklamı kamera arkası. İzleyin. Neyse konu dağılmasın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tarık Daş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Sanırım ESP sistemini devre dışı bırakılmıyor TCS sistemi devre dışı bırakılıyor yol bilgisayırından 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Sanırım ESP sistemini devre dışı bırakılmıyor TCS sistemi devre dışı bırakılıyor yol bilgisayırından Öyle zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağatay G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Sanırım ESP sistemini devre dışı bırakılmıyor TCS sistemi devre dışı bırakılıyor yol bilgisayırından ESP nin devre dışı bırakıldığı otomobiller var . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 @Çağatay G.,ama focus orta bir aile otomobili. öncelikleri güvenlik ve tüketim. oyüzden devre dışı kalmaması güvenliğiniz için önemli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 İstemeyen kapatmasın. Kontağı açıp kapatınca ayarlar resetleniyor ve otomatik olarak açılıyor zaten. Kapalı unutma gibi bir durum yok. Bıraksınlar karda kışta eğlenelim biraz : Tabi hızlı araçların çoğunluğunun bile limitörlü olduğu bu devirde bu da normal sayılabilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağatay G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2013 @Çağatay G.,ama focus orta bir aile otomobili. öncelikleri güvenlik ve tüketim. oyüzden devre dışı kalmaması güvenliğiniz için önemli. Focusda değil hiç bir arabada devre dışı olmaması lazım (özel durumlarda) güvenligi +1 yapan güzel bi sistem. İstemeyen kapatmasın. Kontağı açıp kapatınca ayarlar resetleniyor ve otomatik olarak açılıyor zaten. Kapalı unutma gibi bir durum yok. Bıraksınlar karda kışta eğlenelim biraz : Tabi hızlı araçların çoğunluğunun bile limitörlü olduğu bu devirde bu da normal sayılabilir... Karda kışda izlemesi güzel olur da güzelim araba parçak pinçik olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Mersin Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 2011 MODEL FOCUS 3 STYLE marka aracımı ikinci el aldıgımda ESP yi standart olarak biliyordum ancak öyle olmayabileceğini gordum kontagı cevırdıgımde esp ısıgı yanmıyor bu olmadıgı anlamına mı geliyor , eger yoksa guvenlık adına sadece abs mi bulunuyor aracta konu hakkında yetkili servis , cagrı merkezi, özel servis, mail yontemlerini sırasıyla denediğim halde kimse satılan araclarda ne oldugunu bilmiyor aracın ozellikleri konusunda yardımcı olabilecek bir hayırsever varmıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Yol Bilgisayarına bakın, tcs kapatma varsa esp vardır. Ayrıca kontağı çevirdiğinizde ESP lambası yanıyorsa vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Mersin Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 2 dakika önce, Özer Aksu said: Yol Bilgisayarına bakın, tcs kapatma varsa esp vardır. Ayrıca kontağı çevirdiğinizde ESP lambası yanıyorsa vardır. sanırım yok , peki güvenlik adına esp hariç baska bi sistem varmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 4 dakika önce, Mehmet Mersin said: sanırım yok , peki güvenlik adına esp hariç baska bi sistem varmı Buradan donanım listesinden bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Mersin Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 tesekkur ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Bir saat önce, Mehmet Mersin said: 2011 MODEL FOCUS 3 STYLE marka aracımı ikinci el aldıgımda ESP yi standart olarak biliyordum ancak öyle olmayabileceğini gordum kontagı cevırdıgımde esp ısıgı yanmıyor bu olmadıgı anlamına mı geliyor , eger yoksa guvenlık adına sadece abs mi bulunuyor aracta konu hakkında yetkili servis , cagrı merkezi, özel servis, mail yontemlerini sırasıyla denediğim halde kimse satılan araclarda ne oldugunu bilmiyor aracın ozellikleri konusunda yardımcı olabilecek bir hayırsever varmıdır Aracınızda ESP bulunmuyor 2011 modellerde esp bu donanımda opsiyondu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman akbey Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2018 Arkadaşlar benim de aynı sorunum var esp ışıgı sürekli yanıyor araç marş almıyor çekici ile özel servise aldım şuan de3nilen tcm beyni yani şanzuman beyni arızalı şimdi degiştiriyorlar bakalım ne olacak servis aracımda gaz var diye bakmadı ortalıgı ayaga kaldırdım ayrıca ford otosana 50 binde bir aracın şanzuman beyni neden arızalanır diyorum arızalanır diyorlar garantideyken kronik sorun olan bu beyin garanti bitince ne hikmetse kronik olmaktan çıkıyor şimdi özel serviste çıkacak olan beyni bilirkişi tespiti isteyip mahkemeden incelettirecegim sorun üretim kaynaklıysa vay ford otosanın haline arabadan sogudum daha 50 binde ve beyin off beyin degişince daha geniş yazacagım arkadaşlar --4 dakika sonra eklendi-- aracıma herhangi bir müdehale yapılmadı yani kazam yok beyin denen cihaz zaten presli su alma olasılıgı dahi sıfır ilk başlarda esp ısıgı yanıyor 5 dk sonra sönüyor araç çalışıyordu şimdi of da off çalışmıyor bilgisayara baglanınca tcm beyin arızası diyor servis serviste 7000tl istiyorlar özel servislerde daha uygun beklemedeyim ve otosana şuan çok kızgınım müşteri memnuniyeti garanti bitene kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Çağatay G.
2011 Model Focus III aracım var. Aracımda Esp olup olmadıgını nasıl anlayabilirim ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
5
4
3
Popular Days
Tem 26
10
Mar 29
6
Tem 28
5
Tem 29
4
Top Posters For This Question
Çağatay G. 8 posts
Enes Duman 5 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Kutluhan A. 3 posts
Popular Days
Tem 26 2013
10 posts
Mar 29 2016
6 posts
Tem 28 2013
5 posts
Tem 29 2013
4 posts
Popular Posts
Enes Duman
Kapatırsanız mazallah.
Cem Boneval
Doğru iki tane kayan araba olması lazım. Aşağıdaki resimde göreceksin... Kontağı açtığında altında yazı olmayan üstteki kayan araba ışığının kısa bir süre yanıp sönmesi lazım. Sonra d
Çağatay G.
Aramalarda 2011 modeli ile ilgili esp sonuçları yok aklıma geldi aslında merak ettim sordum daha tatmin edici bi cevabınız varsa duymak isterim
Posted Images
Bu soruda 33 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap