0 Çağatay G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 2011 Model Focus III aracım var. Aracımda Esp olup olmadıgını nasıl anlayabilirim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman akbey Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2018 arkadaşlar şanzuman beyni değiştirildi sorun ortadan kalktı lakin fort otosana yazıklar olsunki bu kronik hatayı kabul etmiyor benim 50 binde beyin gitti forumda 10-20-30 binde gidenler var yazıklar olsun ford focustan soğudum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Deniz Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 26.07.2013 - 09:40 tarihinde, Çağatay G. yazdı: 2011 Model Focus III aracım var. Aracımda Esp olup olmadıgını nasıl anlayabilirim ? focus 3lerin tamamında esp olması gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 2 saat önce, Metin Deniz yazdı: focus 3lerin tamamında esp olması gerekiyor. ilk gelen boşlarda yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Çağatay G.
2011 Model Focus III aracım var. Aracımda Esp olup olmadıgını nasıl anlayabilirim ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
5
4
3
Popular Days
Tem 26
10
Mar 29
6
Tem 28
5
Tem 29
4
Top Posters For This Question
Çağatay G. 8 posts
Enes Duman 5 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Kutluhan A. 3 posts
Popular Days
Tem 26 2013
10 posts
Mar 29 2016
6 posts
Tem 28 2013
5 posts
Tem 29 2013
4 posts
Popular Posts
Enes Duman
Kapatırsanız mazallah.
Cem Boneval
Doğru iki tane kayan araba olması lazım. Aşağıdaki resimde göreceksin... Kontağı açtığında altında yazı olmayan üstteki kayan araba ışığının kısa bir süre yanıp sönmesi lazım. Sonra d
Çağatay G.
Aramalarda 2011 modeli ile ilgili esp sonuçları yok aklıma geldi aslında merak ettim sordum daha tatmin edici bi cevabınız varsa duymak isterim
Posted Images
Bu soruda 33 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap