Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2013 Time Test - Actually now 04:28 Test Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Test Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Test Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Deneme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Böyle yapılmalı Dün amansız bir rahatsızlığa yakalandı site nedenini hala bulamadık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 (düzenlendi) Neyi deniyorsak... Saat bir saat ileri gösteriyor. Bu arada sabah erken cevap yazmaya çalışırken "çok hızlı yazdığınızdan iletiyi gönderemedik" hatası verdi. Kendimle gurur duydum... Üstteki mesaja göre düzelttim şimdi oldu. Ve fakat DST kullandığımız halde niye işaretlemiyoruz anlamadım Temmuz 26, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Neyi deniyorsak... Saat bir saat ileri gösteriyor. Bu arada sabah erken cevap yazmaya çalışırken "çok hızlı yazdığınızdan iletiyi gönderemedik" hatası verdi. Kendimle gurur duydum... up up Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Deneme.... O değil de Ankara'da Deneme Lisesi var ya, acaba ne denemişler diye sormadan edemiyorum... Ek: Heh şimdi düzeldi saat.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 2.11 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 kusur kalmıyım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Bende bendeee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Hani bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 20.15 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Artık sorun yok.Saat de problem yaşayanlar ilk sayfada gösterdiğim gibi ayarlar bölümünden düzenleyebilir. Teşekkürler Kilit Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar