Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhabalar bende otomatik şartım yüzünden aylarca araç araştırdım ve dizel otomatik yerine benzinli otomatik (lpg şartı ile) seçenekler arasında seçim yapmaya çalıştım..Süreç beni iki araca kadar düşürdü birisi auris birisi de buraya yazdığıma göre focus tabi ki sürüş tokluğu zevki faktörleri göz önüne alındığında focus daha ağır basıyor.. Yılda 15000-20000 km yapacak birisi olarak bana focus3 tit+ ps (lpg ile) önerirmisiniz ? neden önerirsiniz neden önermezsiniz ? Çok baktım ama şuna da bak dediğiniz başka bir araç var mı?
Ayrıca ps kullanan arkadaşlardan yakıt tüketimi ve lpg hakkında bilgi almak çok faydalı olacak benim için..
Soru
M.Altuğ Özdemir
Merhabalar bende otomatik şartım yüzünden aylarca araç araştırdım ve dizel otomatik yerine benzinli otomatik (lpg şartı ile) seçenekler arasında seçim yapmaya çalıştım..Süreç beni iki araca kadar düşürdü birisi auris birisi de buraya yazdığıma göre focus tabi ki sürüş tokluğu zevki faktörleri göz önüne alındığında focus daha ağır basıyor.. Yılda 15000-20000 km yapacak birisi olarak bana focus3 tit+ ps (lpg ile) önerirmisiniz ? neden önerirsiniz neden önermezsiniz ? Çok baktım ama şuna da bak dediğiniz başka bir araç var mı?
Ayrıca ps kullanan arkadaşlardan yakıt tüketimi ve lpg hakkında bilgi almak çok faydalı olacak benim için..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
7
7
7
Popular Days
Tem 27
25
Ağs 19
10
Tem 29
9
Ağs 10
6
Top Posters For This Question
M.Altuğ Özdemir 12 posts
Alperen G. 7 posts
Ozan Kar 7 posts
Sezer Mira 7 posts
Popular Days
Tem 27 2013
25 posts
Ağs 19 2013
10 posts
Tem 29 2013
9 posts
Ağs 10 2013
6 posts
Popular Posts
Cem Boneval
İniş ile çıkış farklı. İniş için KK ne diyor bak: "Yokuş aşağı yollarda araç hızı ayarlanan hız değerinin üzerine çıkabilir. Sistem, fren yapmaz. Vites küçültüp SET- düğmesine basarak ayarlanan
Bekir B.
O yolu çok kullanıyorum ve tam bunu yaşamadım diyecektim ki , inişlerde devre dışı bıraktığım aklıma geldi ki farkında olmadan bişeyler yapıyormuşum...
Ozan Kar
baktığınız auris mmt mi bilmiyorum ama ben mmt şanzıman almam. manuel alırım yine almam.
Bu soruda 70 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap