Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
bu mesele ile ilgili ilk yazdığımda 3-4 arkadaş kendilerinde de olduğunu yazdı.
peki bu sorunu servise iletip, değişim veya müdahale ile çözen oldu mu?
sanki aynanın aşağı eğilmesi ben arabayı kullanırken değilde, akşamları yatarken, parkta oluyor. (hayalet mi var acaba )
sabah ayarı yapıp çıkıyorum, müzik, aynada titreme vs, park et, ertesi sabah otur ayna aşağıda. diyorum acaba koltuk malzemesi mi sabaha genleşiyor da boyumuz uzuyor, 1 hafta kadar aynaya hiç dokunmadım ayna neredeyse arka camı gösteremeyecek kadar aşağı düştü. dedim koltuk malzemesi bu kadarda genleşip beni yukarı taşımaz ki. birde şunu denesem mi; ayna her aşağı inişte bende koltuğu aşağı indireyim belki aynanın duracağı bir nokta vardır
aslında servise değiştirtmeyi düşünüyorum ama sökülünce iyi montajı yapılır mı diye çekincem var, sonra diyorum cam kırılsa illaki başına böyle bir sökülüp takılma gelecek.
Soru
Mehmet Demir
bu mesele ile ilgili ilk yazdığımda 3-4 arkadaş kendilerinde de olduğunu yazdı.
peki bu sorunu servise iletip, değişim veya müdahale ile çözen oldu mu?
sanki aynanın aşağı eğilmesi ben arabayı kullanırken değilde, akşamları yatarken, parkta oluyor. (hayalet mi var acaba )
sabah ayarı yapıp çıkıyorum, müzik, aynada titreme vs, park et, ertesi sabah otur ayna aşağıda. diyorum acaba koltuk malzemesi mi sabaha genleşiyor da boyumuz uzuyor, 1 hafta kadar aynaya hiç dokunmadım ayna neredeyse arka camı gösteremeyecek kadar aşağı düştü. dedim koltuk malzemesi bu kadarda genleşip beni yukarı taşımaz ki. birde şunu denesem mi; ayna her aşağı inişte bende koltuğu aşağı indireyim belki aynanın duracağı bir nokta vardır
aslında servise değiştirtmeyi düşünüyorum ama sökülünce iyi montajı yapılır mı diye çekincem var, sonra diyorum cam kırılsa illaki başına böyle bir sökülüp takılma gelecek.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
6
5
4
Popular Days
Tem 28
14
Ağs 3
8
Tem 29
7
Ksm 12
5
Top Posters For This Question
Mehmet Demir 7 posts
Cem Boneval 6 posts
Bekir B. 5 posts
Ozan Kar 4 posts
Popular Days
Tem 28 2013
14 posts
Ağs 3 2013
8 posts
Tem 29 2013
7 posts
Ksm 12 2013
5 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Ben mesaj gönderdim: "2011 model Titanium HB 1.6EB aracımın iç dikiz aynasının ayarı sıcağın etkisi ile gün içerisinde kendi kendine bozulmaktadır. Her gün en az bir veya iki kez düzeltme ihtiyacı do
Alperen G.
Bu daha once konusulmustu ve sicak + titreim kaynakli oldugu kanisina varilmisti. Hatta ayni konusmada ayna, muzik sirasinda cam titrestigi icin mi titriyor yoksa camdan bagimsiz kendi mi titresiyor t
S.Velid Demir
+39° 58' 47.5314" KUZEY, +32° 38' 28.626" DOĞU. Tam olarak buralardayım abi .
Bu soruda 60 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap