Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Focus Cd Sürücü Hatası

Hüseyin Er.

Soru

Arkadaşlar yeni focus aldım 1 hafta oldu . ilk cd takmamda cd yi bir güzel çaldı ama cd yi geri vermiyor. çıkarmaya çalışıyor çıkaramıyor. sonrada cd sürücü hatası diyor. hata verdikten sonra içindeki cdyi de çalmıyor. cd yok diyor. arabayı kapatım 1-2 saat bekleyip tekrar denersen cdyi çalıyor ama çıkar deyince yine aynı hatalar... sizce  neden oluyor ne yapabilirim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 6 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0

eski aracımda tek tük yapardı ama teybi açıp kapayınca çıkartır verirdi. teybin düğmesinide denediniz mi?

düğmeye basıp kapatın 30 sn sonra açın. cd yi çıkar düğmesine basın.

** birde teyp kapalı iken çıkar-eject- düğmesine basın

bu eski aracımda cd yi takarken ileri fazla itilirse veya cd yi algılayıp içeri almada geç kalırsa yapıyordu. halbuki cd yi yerleştirip cd ye ileri dokunup, içeri kendi çekerse sorun olmuyordu.

teybi aracı ilk aldığımda çalışıyor mu diye denedim. artık şarkılar flah bellekte..sizde track cd albümlerinizi mp3 e çevirin. zaten mp3 dinliyorsanız bellekten çalın. ama illaki cd üniteside sağlam olmalı.

Mehmet Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.