Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 hayırlı olsun güle güle kullanın video öyle evet kaldığı yerden devam etmiyor radyo ve mp3 kaldığı yerden devam ediyor kontak kısmı bende de aynı bence sıkıntı yok kısa zamanda alışırsınız iyi günler de kullanın tekrardan Tmm ozgur abi tesekkur ederim bide bu urunde mesala filmler kismina girdigimde direk usbyi fln secmeden o formatta olan dosyalarin cikmasini istiom. Bunun icin bi yontem varmi ? Ozgur abi bide , cihazin saati degisio arada bi. Yani sabah bi actim sistemi aksam 22 li bi saat yaziodu. Duzelttim. Ogle arasi bi iki saat binmemistim araca. Sonra calistirdim saat yine degismisti. Sistemsel bi sorunmudur ki acaba. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Tmm ozgur abi tesekkur ederim bide bu urunde mesala filmler kismina girdigimde direk usbyi fln secmeden o formatta olan dosyalarin cikmasini istiom. Bunun icin bi yontem varmi ? Ozgur abi bide , cihazin saati degisio arada bi. Yani sabah bi actim sistemi aksam 22 li bi saat yaziodu. Duzelttim. Ogle arasi bi iki saat binmemistim araca. Sonra calistirdim saat yine degismisti. Sistemsel bi sorunmudur ki acaba. ? ne demek filmleri dediğin açabiliyorsun sadece. cihazın saatine gelince gpsten otomatik çekiyo saati navigasyonu açınca o yüzden saat ayarlarını düzenlemeniz lazım cihazın saat ayarını istanbul olarak seçip gpsi otomatik yapioduk sanırım tam aklımda değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Nav. a giris yaptikan sonra ayarlardan saat ayarini otomatik degil manuel secin. Bukres, İst yaziyor. Bende de 16 saat geri gosterdi sonra bu sekilde duzelttim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 doğrudur ali bey bende tam hatırlamadığım için yazamamıştım:D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Saatin istanbul secilecegi kisim acilio yalniz hareket etmiyordu sistemsel bi skinti oldu galiba. Sonrasinda reset attim ve o kismi acabildim. Dediginiz ayari yaptim simdi skinti yok tesekkurler ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Saatin istanbul secilecegi kisim acilio yalniz hareket etmiyordu sistemsel bi skinti oldu galiba. Sonrasinda reset attim ve o kismi acabildim. Dediginiz ayari yaptim simdi skinti yok tesekkurler ) İyi gunlerde kullanin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 İyi gunlerde kullanin tesekkur ederim sizlerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 su gerı vıtese takmadan gerı gorus kamerasının nasıl acılacgını bılen yok mu?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 su gerı vıtese takmadan gerı gorus kamerasının nasıl acılacgını bılen yok mu?? bi kere çalıştırmıştım ama sonra yapamadım niye bende anlamadım biraz daha kurcalarsam haber veririm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 su gerı vıtese takmadan gerı gorus kamerasının nasıl acılacgını bılen yok mu?? hocam geri vitese takmadan uzaktan kumanda üstündeki tuştan çalışıyormuş kamera uzun zamandır kumandasını elime almadığımdan hatırlayamamışım bende geçen gün fark ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 hocam geri vitese takmadan uzaktan kumanda üstündeki tuştan çalışıyormuş kamera uzun zamandır kumandasını elime almadığımdan hatırlayamamışım bende geçen gün fark ettim sımdı baktım sen der demez mute yazıo orda dıgerlerınede bastım olmuo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Du arabaya binince bakam bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Du arabaya binince bakam bende Oldu mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 kumandanın üzerinde sağ alta olan tuş üzerinde yanlış hatırlamıyorsam ccd yazıyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 (düzenlendi) kumandanın üzerinde sağ alta olan tuş üzerinde yanlış hatırlamıyorsam ccd yazıyordu Benimkinde çıkmıyor, ekran mavi oluyor sadece Nisan 15, 2014 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi imla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap