Erol Özdemir Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2013 (düzenlendi) Aracımı yeni aldım. Sonradan farkettim ki aracın her yerinde iğne ucu kadar pas lekesine benzeyen lekeler var. Kendim çıkartmaya çalıştım, çok zor çıkıyor. Çizmeyeyim diye zorlamadım. Bazılarına tırnak takılıyor oynarken. Bu nedir. Pas mı, boya mı, ağaç, çam vs. reçinelerimidir. Bu nerde nasıl boyaya zarar vermeden, Ankara'da nerede halledebilirim. Bir de araçta taş çarpmasından dolayı minik deformansyonlar var. Boyaları kaldırmış. Bunun içinde yardımcı olursanız minnettar kalırım. Temmuz 31, 2013 Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi Büyük küçük harflere dikkat. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Kıl deneyin. Tas vurdukları icinde rötuş yapabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Başlıklar düzenlendi lütfen büyük harf ile devam etmeyiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 İlk aracımda o sarı lekelerden bende de vardı.Gemide oluyormuş güya.Pasta cila ile gitti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Kıl deneyin. Tas vurdukları icinde rötuş yapabilirsiniz. Kil demek istedi Ozan arkadasimiz Sorununuzu cozecektir kil uygulamasi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Kil demek istedi Ozan arkadasimiz Sorununuzu cozecektir kil uygulamasi... Bu iphoneun otomatik düzeltmesi bazen cok absurd anlamlar ortaya cikartiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap