Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Şimdi kolay kısmı araca montaj [emoji4] Kolay yav nolcek ekibi toplayak mı abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Kolay yav nolcek ekibi toplayak mı abi Evveett, Yakup buraya gelsin [emoji4][emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Evveett, Yakup buraya gelsin [emoji4][emoji4] Arabayı getirmesin benimkine takarız. Alıştı nasılsa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Arabayı getirmesin benimkine takarız. Alıştı nasılsa Tam ben yazacaktım sen de var diye [emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Gerisi babaya emanet o aldı [emoji1] kafasına göre halleder muhtemelen hiçbirşeyi sökmeden kullanır. Çakmaklığında on/off düğmesi var. GPS kısmını sabitlese yeter, onuda kenardan göğüs kenarına getirirse tamamdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Gerisi babaya emanet o aldı [emoji1] kafasına göre halleder muhtemelen hiçbirşeyi sökmeden kullanır. Çakmaklığında on/off düğmesi var. GPS kısmını sabitlese yeter, onuda kenardan göğüs kenarına getirirse tamamdır. Bu yukarıda yazdıklarını babaya da dedin mi acep? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Bu yukarıda yazdıklarını babaya da dedin mi acep? Evet -Ayarları nasıl yapacağız? -Yaparsın işte deneye deneye Yeterli mi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Evet -Ayarları nasıl yapacağız? -Yaparsın işte deneye deneye Yeterli mi İyi sabırlı adammış valla.Ben desem zopayı yerdim.Üstüne bide geç göster eşşek sıpası diye laf yerdim tatlı olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Babamın aracındaki kamera da saçmalamaya başlamış. Kayıt yapmama, kilitlenme ve bilgileri resetleme gibi abukluklar yapıyordu. Bugün pilini değiştirdim. Sorun kalmadı. Orijinal pilinden daha amperli ve kaliteli pil taktım. En az 3 yıl idare eder. (Eski pil) Bizdeki Papago P1W modeli. Bugün araştırırken P3 modelini gördüm. Çarpışma uyarıcısı ve şerit takip özellikleri eklenmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 98 dolara GT680W GPS aldım İnş gümrükte kalmaz : http://www.aliexpress.com/snapshot/6516051344.html?orderId=66060512013379 Bizim ürün sıcakta açılma yapmaya başladı, adamla görüşmeye başladım. Yerine takıyorsun ısınınca yine çıkıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 @Ozan Kar adam bana yolla tamir edeyim dedi, bende 40 gün onu bu beklyeceğiz dedim değişelim başka ürün ver dedim öyle yolluyim. Bu da 3 aydan çok olmuş maalesef demiş. Kaç para istemek mantıklıdır ? Bunu tamir ederiz sonuçta dert değil. Ürünün kendi 98 dolardı. Very sorry for it.Because the order already passed more than 3 months, so it can't be replaced to other model.Can you repair it in your local?Best regarding 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Kendin yapıştır gitsin abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Orası kolay Başka bir şey sordum [emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Ozan halleder onu yav. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Yarısını iste bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap