Mehmet oktay Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Odisu S1 Full HD Araç içi Kamera almıştım. yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. 2 adet 32 gb hafıza kartı da aldım. Bazen kameradakini çıkarıp diğeri takıyor ve kayıtlara bakıyordum. Bu zamana kadar dikkatimi çekmemişti ama önemli bir sorun var. Hafıza kartı boşken gayet güzel kayıt yapıyor ama dolduğunda eski kayıtları silmiyor. onlar öylece duruyor sağlam bir şekilde. son kayıt ettiğini silip tekrar kayıt yapıyor. bunu nereden anlıyorum anlatayım. Her gün için ayrı klasör oluşturuyor. Mesela 31 Aralık 2015 ve 01 Ocak 2016 tarihlerine ait iki klasör var. Birde 4 Aralık 2016 tarihine ait bir klasör var. Önceki klasörlerde bir sürü kayıt edilmiş dosyalar var ama 4 aralık 2016 klasöründe sadece bir tane kayıt var. onunda tarihi 4 aralık 2016. Bu durumu 3 kez tespit ettim. Ondan sonra buraya yazdım. her iki kartta da aynı durum var. Darbe nedeniyle kilitlenme durumunu biliyorum. Bu durum ondan kaynaklanmıyor. Hafıza kartları aynı değil, farklı markalar. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Atar Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2016 Arkadaşlar Focus arabam için araç içi kamera sistemi önerebilirmisiniz 200 TL civarında ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 genelde arabaya binince navigasyonu açarsam telefonu tutucuya koyuyorum, kamera kayıt programı var onu çalıştırıyorum. http://www.camonroad.com/ kullandığım program bu. birde arakadaş ekleme kısmından arkadaşlarınız sizin yerinizi ve yol görüntüsünü görebiliyor ikide bir nerde kaldınız gibi sorular ile muhatap olunmuyor kullanan varsa olcay17 nick 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 On 12 Şubat 2016 at 11:04, Olcay Sert said: genelde arabaya binince navigasyonu açarsam telefonu tutucuya koyuyorum, kamera kayıt programı var onu çalıştırıyorum. http://www.camonroad.com/ kullandığım program bu. birde arakadaş ekleme kısmından arkadaşlarınız sizin yerinizi ve yol görüntüsünü görebiliyor ikide bir nerde kaldınız gibi sorular ile muhatap olunmuyor kullanan varsa olcay17 nick İyiymiş gerçekten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A Kemal sevin Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 iPhone 6 için sağlam bir tutucu önerebilirmisniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 13 dakika önce, A Kemal sevin said: iPhone 6 için sağlam bir tutucu önerebilirmisniz ? Bunu kullanıyorum http://www.amazon.com/gp/product/B0066BWMNU?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o01_s00 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A Kemal sevin Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Bunu kullanıyorum http://www.amazon.com/gp/product/B0066BWMNU?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o01_s00 Türkiye de bunu bulamayız galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 6 dakika önce, A Kemal sevin said: iPhone 6 için sağlam bir tutucu önerebilirmisniz ? Spigen manyetik tutucu önerebilirim. Kullanan arkadaşlarım memnun. Forumdan alıp kullanan arkadaşlar da vardı, onlar da tavsiye eder diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A Kemal sevin Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Manyetik tutucular çok zayıf gibi duruyor. Tabi deneyenlerin bu konuda ki yorumları önemki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 ben bunu kullanıyorum çıkarırken yavaş çıkarmak gerekiyor sadece takarken belli bi yere telefonu zorlamak güzel. ha birde yapışkan baya iyi iz bırakmıyor yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bir kere ıslak mendille sildim. nano bilmem neler dolmuş herhal bence manyetikten daha iyi bu hah videosunuda buldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A Kemal sevin Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Hocam bunların sağında solunda hiç Korumalar yok ya. Çok güvenemiyorum. Telefon düşmesini engelleyecek hiçbir şey yok. Bir tane buldum ona da karar veremedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Şimdi bir soru daha. Benim araçta navigasyonda kullandığım gps im var. Şu aliexpresste satılan 8 dolarlıktan. Şimdi düşündüğüm A118C kamerası içinde gps gerek. Eğer resimdekinden alsam ikisinide çalıştırırmı? Birde gearbestten kaç günde geliyor ortalama bilen ya da tahmin varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Şimşek Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 Merhaba, Vantuzsuz, montaji kolay ve kablo problemi yaratmayan bir arac ici kamera almak istiyorum. Goruntu kalitesi elbette onemli ancak arac icerisindeki durusu, gorus acisinin engellenmemesi ve ortaligin kablo golune donmemesi de acikcasi benim icin onemli. Tavsiyelerinizi rica ederim. Not : 2 kamera olmasi makbuldur. Eger sizden gelecek yorumlara kadar alir ve montajini yaparsam sizinle de goruntulu olarak buradan paylasim yapacagim. Tesekkurler, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 Bunu tavsiye ederim. Forumda kullananlar var. Yapışkan yüzeyle cama tutturuluyor. Görüntü kalitesi güzel. Ancak kablo bağlantısı şart elektrik için, onu datavan döşemesinin altından çektireceksiniz mecburen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 Ben de Xiaomi Yi kullanıyorum. Vantuzsuz. Tek bir sıkıntısı var, telefondan wifi ile bağlanıp çekilen videolardan indirmek isterseniz, telefonun dilini geçici olarak İngilizce yapmanız gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap