Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 yeni araçların çoğunda kuru şanzıman bulunduğundan dolayı N moduna almak gibi bir haya yapmayın. kuru şanzıman araçlarda çark sistemi yoktur. bıçaklı sistem vardır. yok az yaksın yok N modunda dursun vs gibi bir hataya düşmeyin. bıçakların 1 tane kırıldığında şanzıman komple çöpe gidiyor. birde focusların otomatikleri Powershift olduğundan dolayı dikkat etmeniz gerek ki konu manualler içindir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Alınır abi Astra var otomatik alıyorum boşa Tehlikelidir ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezer Mira Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Işıklarda N'ye alıp frene basın. O zaman yağlamaya devam ediyor mu bende öyle yapıyorum yalnız iletim yanlış anlaşılmız tabiki hareket halindeyken hiç bir otm. şanzıman boşa atılmaz bende atmıyorum zaten, ben uzun trafik ışıklarında tam olarak durduktan sonra devir sati en dibe indikten sonra n ye alıyorum bu güne dek kimle konuştuysam bu konuda net bir fikra ulaşamadım, hareket halindeyken sakın ola otm n ye almayın nur topu gibi şanzımanı yan koltuğa alırsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Alınır abi Astra var otomatik alıyorum boşa Len alınmaz derken çekilemez demedim, çekilmemeli diyorum yoksa bende renk olsun diye atıyorum N'ye ama çok kısa süre sırf elim oynaması için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezer Mira Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Otomatik vites hareket halinde "N" ye alınmaz. Net. Peki hocam benim yaptığımın bir zararı var mı bazıları diyor ki sen o sırada boşa aldın araba hareketsiz şanzıman içi yağlanma durur bu nedenle de boşa alma demekteler. Doğru mu bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Peki hocam benim yaptığımın bir zararı var mı bazıları diyor ki sen o sırada boşa aldın araba hareketsiz şanzıman içi yağlanma durur bu nedenle de boşa alma demekteler. Doğru mu bu? Aynen öyle otomatik vitesler için konuşuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Otomatikte N ye alınca yağlama kesilir. Fakat şanzımana yük binmeyeceği için zararı olmaz Len alınmaz derken çekilemez demedim, çekilmemeli diyorum yoksa bende renk olsun diye atıyorum N'ye ama çok kısa süre sırf elim oynaması için Abi ne adamsın yaa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Aslında bazı şeyleri biraz düşünüp yazmalı madem o vitesle oynama hevesin var niye otomatik alıyorsun. D'ye ilerle P'ye al park et. Araba ışıkta durunca N'ye al frene bas bitti bukadar. En iyisi bu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Aslında bazı şeyleri biraz düşünüp yazmalı madem o vitesle oynama hevesin var niye otomatik alıyorsun. D'ye ilerle P'ye al park et. Araba ışıkta durunca N'ye al frene bas bitti bukadar. En iyisi bu İmza Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Len alınmaz derken çekilemez demedim, çekilmemeli diyorum yoksa bende renk olsun diye atıyorum N'ye ama çok kısa süre sırf elim oynaması için Bende boşa atıp elektrik kesiciye sokuyordum redline da Çok eğlenceli sesi oluyor tabi araba benim değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 İyi etkiside vardır çok dik yokuşlardan aşağı inerken fren görevi gördüğü için, servis frenine çok yüklenmemiş oluruz. Vitesde yokuş aşağı inerken, devir çok yükselmişti, rahatlatmak için boşa atmıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2013 Len alınmaz derken çekilemez demedim, çekilmemeli diyorum yoksa bende renk olsun diye atıyorum N'ye ama çok kısa süre sırf elim oynaması için Fantazi ? :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Genellikle 40km/s altında benzin kesici çalışmıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Kalabalik bir ortamda yillar önce aciklamaya calistigim bir konuydu ama kimse inanmamisti bana o zamanlar cok faydali bilgi gercekten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Hep merak ettiğim bir konuydu. Ellerine Emeğine Sağlık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap