Sercan Birlik Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2013 1 adet Kicker L7 4 adet Mid 2 adet 650w Pioneer 1 adet Kapasitör 1,5F 1 adet Exetec Mid Anfi 1 adet Qline Bass Anfi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Hayırlı olsun. Fiyat ne kadar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Güzel bir sistem olmuş Tebrikler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 orta ekranlı konsülde dahil (Amerikadan geldi Ford servisinden) 9000 küsür tuttu. ses sisteminde en kaliteli şekilde yardımcı olabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 orta ekranlı konsülde dahil (Amerikadan geldi Ford servisinden) 9000 küsür tuttu. ses sisteminde en kaliteli şekilde yardımcı olabilirim. 9000 tuttuğuna göre My Ford Touch getirttiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 (düzenlendi) 9000 tuttuğuna göre My Ford Touch getirttiniz? komple sistemle beraber 9000 küsür TL tuttu ancak bunun 4500 TL'sini (gümrük hariç) ön konsüldür. Türkiyedekilerde sağlam diyorlar ancak kullanan bir arkadaşa sormak gerek Ağustos 2, 2013 Sercan Birlik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 My Ford Touch 3 modeli vardır bunların 2. modeli bende mevcut. 4500 TL Türkiye gelişi (gümrük hariç) Bol bol resim bekliyoruz. Ekranın performansı nasıl? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Bol bol resim bekliyoruz. Ekranın performansı nasıl? ben memnunum. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve hiç bir problem yaşamadım. hiç bir türlü uyumsuzluk vs yok. yakında yayınlarım fotolarını. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 ben memnunum. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve hiç bir problem yaşamadım. hiç bir türlü uyumsuzluk vs yok. yakında yayınlarım fotolarını. 9 milyar parayı bende versem o ekrana bende memnun olurum. Şaka bir yana cidden araca başka bir hava katıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 aynen öyle görüntü biranda güzelleşiyor. Türkiyede 1400 - 1500 TL'ye varmış az önce sahibindende gördüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 aynen öyle görüntü biranda güzelleşiyor. Türkiyede 1400 - 1500 TL'ye varmış az önce sahibindende gördüm İyi kazık yediniz yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 ama orjinal mi orjinal gerisi boş çakma değil yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 ama orjinal mi orjinal gerisi boş çakma değil yani Orjinal olmayan bir parçayı aracıma takmam şahsen. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Orjinal olmayan bir parçayı aracıma takmam şahsen. orjinal olamayan parçanın sıkıntısı sorunu çok olur. pahalısını alırım 1 kere alırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 İyi kazık yediniz yani. Çok ayıp Enescim. Böyle yapma artık göze batma bu yaşta orjinal olamayan parçanın sıkıntısı sorunu çok olur. pahalısını alırım 1 kere alırım. Yarın görelim şunu fotodan belliydi zaten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap