Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Note 3'ün ekranı kaç inç olacak? Ben Mega'dan daha küçük olmasını bekliyorum. Aynı kasaya(note2) 5.7inç olacak sanırım. ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Aynı kasaya(note2) 5.7inç olacak sanırım. ??? İnşallah abartmazlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Boyut ayni kalıp ekran buyumeli zaten. Ben biraz gicigim ya artik herkesin elinde bi samsung 45 kilo ufacik benim yaslarimda kiz elinde beyaz note 2. Iphone gormuyorum artik pek. Bu yuzdendirki LG bana sicak geliyor şuan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 @Sabri Özer, Cep telefonlarına yılda 5 milyar dolar ödüyormuşuz. Dış ticaret açığına sebep oluyormuş. Yakında bindirirler elini çabuk tut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 @Sabri Özer, çok kapsamlı, güzel bir inceleme olmuş.. izlemeni tavsiye ederim.. http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/LG-G2-Yeni-nesil-super-telefon-tum-detaylariyla-video-incelememizde.htm Xperia Z ile başlayan (sanırım) bu sanal tuş olay haricinde çok beğendim telefonu.. Sanal tuş olayı ekran boyutundan çalmaktan başka birşey değil.. Hiç sevemedim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Snapdragon 800 lu ve buyuk pilli telefonlar geliyor artik yeni bir donem. Lg G2 bu telefonlardan daha ilk cikani ve ben begendim ama note 3 htc one max falan bunlarida gormek istiyorum. Lg guncelleme konusunda sıkınti yaratmazsa alinabilir cunku bir cok yeniligi var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Snapdragon 800 lu ve buyuk pilli telefonlar geliyor artik yeni bir donem. Lg G2 bu telefonlardan daha ilk cikani ve ben begendim ama note 3 htc one max falan bunlarida gormek istiyorum. Lg guncelleme konusunda sıkınti yaratmazsa alinabilir cunku bir cok yeniligi var Video'da anlatıldığına göre LG'nin yaptığı açıklamaya göre bundan sonra yazılım güncelleme konusunda daha özenli olunacağı ve daha sık güncelleme verileceği söylenmiş. Zaten kısa bir süre sonra 4.3.x güncellemesini alacakmış.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 iPhone 5s alın ya, 4inç ekran yarı akıllı yazılım. LG bir iki nesil sözünün arkasında durup güncellemeleri versin ondan sonra sözüne güvenilir bence. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap