Belen Yalçın Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2011 Polen filtresiyle ilgili bir konu göremediğim için konu açma gereği duydum.Focuslarda bence değişimi en zor olan parçalardan birisi,genelde torpido içince ya da altına olur polen filtresi,fakat Focuslarda polen filtresi gaz pedalının sağ tarafında bulunmaktadır.Polen filtresi değişimi için önce gaz pedalı sökülür ve daha sonra pedalın sağ dip kısmında polen filtre kapağı sökülür,sanırım 3 vida olması lazım,ben söktüğümde 1 vida vardı,takması zor olduğu için benden önceki sahibi takmamış ya da serviste yapılmış bu işlem.Kapağı söktükten sonra bir başka zor kısım filtreyi çıkartmak.O bölgedeki alan çok dar olduğu için takarken ve çıkartırken filtreyi biraz yamultmak gerekiyor ki bu da yeni takacağınız filtrede az da olsa deformasyona sebep oluyor.Araç içine giren hava önce bu filtreden geçtiği için sık sık kontrol edilmesi,gerekirse hava tutulması çok kirliyse değiştirilmesi gerekiyor.Genelde 6 ayda bir değiştirilmesi tafsiye edilir fakat bulunduğunuz bölgedeki hava kirliliğine ve toz durumuna göre bu süre değişebilir.Polen filtre değişimi için gerekli resimler eklenecektir. Resimleri çok gecikmeden koyayım dedim fakat filtre kısmını açmadım,malum antalya sıcağı ve çıkartması biraz uğraştırıyor. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Teşekkürler, Umarım yakında biri bakarda resim çeker bizler için 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Derya Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 Evet bende merak ediyorum resim iyi olurdu gercekten. iPhone Tapatalk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 (düzenlendi) Resimleri çok gecikmeden koyayım dedim fakat filtre kısmını açmadım,malum antalya sıcağı ve çıkartması biraz uğraştırıyor. Temmuz 17, 2011 uA_Y_C_A tarafından düzenlendi Resimler ilk mesaja eklenmiştir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Evet biraz meşakatli bu polen filtresi olayı.Bende polen filtresini değiştirmek için gaz pedalının sökülmesi gerektiğini ilk duyduğumda çok şaşırmıştım. Pekte içime sinmiyor bu durum açıkçası. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 çok saçma bi yere konmuş yani,sırf eziyet arkadaş.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kılıç ASLAN Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 sağolasın resim gerçekten iyi olmuş.yav bu aux ve polen filtresinin yerini focus 2 alacak arkadaşlara söylemeyelim bence 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kamber Bağrıaçık Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 kesinlikle doğru söylüyorsunuz. özellikle aux beni deli ediyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Sekitmen Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Polen filtresini aldım ama sırf bundan dolayı değiştirmeye üşeniiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Serviste bikaç kez değişimine şahit olmuştum ustanın ter içinde kalışıyla birlikte,focus 3 lerdede aynı yerdemiki acaba polen filitresi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Focus 3 kullanana sormak lazım,ne yazık ki F3 ümüz yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Kaya Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 çok saçma bi yere konmuş yani,sırf eziyet arkadaş.. eziyet olsun diye orya konmamış. servisin kapısını çalın diye oraya konmuş. yani duygusal sebepler var işin içinde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sefa Havana Alp Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 AYNEN KATILIYORUM HEPSİ SERVİSLERİN PARA KAZAN MASI İÇİN YAPILMIŞ. İKİ VİDAYI BİR ŞEKİLDE SÖKTÜM AMA 3. VİDAYI SÖKEMEDİM GERÇEKTEN ZOR. SİZEDE KOLAY GELSİN sonunda değiştirdim tam 1.5 saat sürdü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Altan Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 polen filtresinin ne sıklıkla değişimi gerekiyor. 10.000 bakımında değişim şart mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 polen filtresinin ne sıklıkla değişimi gerekiyor. 10.000 bakımında değişim şart mı şart değil , klima üflememeye soğutmamaya başlayınca değiştirirsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap