Burak Bal Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2013 Arkadaşlar günlerdir düşünüyorum aracıma orjinal halini bozmadan sadece anfi bass taktırsam mı diye fakat bu işlerden pek anlamıyorum sizlerin yardımlarını bekliyorum. Sierra marka anfi ve bass var şuanda elimde orjinal teyb e taktırmayı düşünüyorum sizce taktırmalımıyım sağlıklı birşey olur mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Bal Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Şayet sizde benim gibi orjinal teybi değiştirmek istemiyorsanız , kaliteli ses için ekolaizer şart benim kullandığım şu ve çok memnunum ses kalitesinden. Size birde oval veya kompenaklara kolon lazım 13 lük veya 16cm hangi boyutdasa orjinal teybinizde anfi çıkışı olmadığı için size 1 tanede dönüştürücü lazım olucak Yani sadece anfi bass koysam kaliteli bi ses elde edemem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Amfi bas sadece derin ve güçlü bas sağlar. Eksikliğini hissettiğiniz bu ise yeterli olur. Önce siz ne istediğinizi tanımlayın.... kaliteli ses için ekolaizer şart Ses sistemi menüsünde ekolayzer var zaten, harici takmak ne fark ettiriyor? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 benim aracımda cd6000 var Bu gözümden kaçmış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Bal Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Benim net olarak istediğim hem kaliteli şekilde ses o sesi karşılayabilicek kapasitede bas. Aracımın orjinalliğini bozmak istemediğim den dolayı ekstra olarak kolon vs gibi şeyler taktırmak istemiyorum. Bu arada araç 07 focus 2. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap