H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Evet tahmin edeceğiniz gibi uğraşamadım. Lanet olsun adama zaten 19700 TL faiz ödemişim 300TL daha ödeyeyim, düz hesap 20000 olsun dedim . Karşılığında hesabımı ve otomatik ödemelerimi kapadım. Niye kapıyorsun dediler. Durumu anlattım siz bilirsiniz dediler. Daha enteresanı bizim hatun kişide de çok yoğun kullanılan akbank kredi kartı var. Yaklaşık 10bin TL limitli ve genelde limitin yarıdan fazlası fazlası kullanılmış durumda. O da kapatmak için aradı. Niye kapatıyorsun demişler. Bizimki de anlatmış işte sizden kredi aldık ipotek kaldırma parası istediniz. Aynı siteden aynı zamanda İNG ve Vakıf da kredi veriyordu. Onların faizi de aynıydı biz büyüktür diye akbank tercih ettik. Ama şimdi bizimle beraber kredisi biten komşulardan öğreniyoruz ki onlar ipotek kaldırma yazısı için para istemiyor bir tek siz istiyorsunuz o yüzden sizle ilişkimizi kesmeye karar verdik demiş. Hiç öyle iade edelim telafi edelim falan dememişler siz bilirsiniz deyip kapamışlar kartı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Başyiğit Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Fek yazısı için ücret ödeneceğini baştan kabul ettiğin için banka 2.bir dava açıp,bu parayı iade etmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap