Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2013 Merhaba Hafta sonu yeni bir güneşlik aldım ürün görselleri aşağıda fiyatı 14 lira vantuz vs. hiçbirşey yok ve ön camın tamamını kapatıyor ayrıca işi bitincede çok az yer kaplıyor bir tarafı gri diğer tarafı mavi istediğiniz tarafı kullanabilirsiniz. Almak isteyenlere tavsiye ederim http://www.gbaran.com.tr/urun_detay.php?kategori_id=108&urun_id=146 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 İyiymiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Güzelmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Hayırlı olsun .... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 bizde geçen gün büyük boy vantuzlu aldık tekzenden 7 liraya. seviniyodum arabaya göre buldum sonunda diye ki bunu görene kadar güzelmiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 banada lazım böyle birşey ama üşenirim koyup kaldırmaya. bütün gün dışardaydı araba akşam üzeri garaja aldım yarım saat kadar sonra tekrar indim hala çok sıcaktı içi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Verdiğiniz adresten satın alınmıyor galiba nereden aldınız ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Ürün ü metrodan aldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammet Koçak Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Cok iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Bende aynisindan aldim guzel ürün. Acaba eskisi gibi katlayabilecek miyim sorusu var kafamda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhsin Karaarslan Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Bende en sonunda vantuzlunun büyük boyundan aldım ( kamyon tipi ) öyleki geniş bile geldi katının birini kapatmak zorunda kaldım ama kısa ömürlü oluyor vantuzlar bir süre sonra tutmuyor. Bakıcaz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Vantuzlara ne gerek var ki, güneşliklere sıkıştırınca tutuyor zaten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Vantuzlar zaten bir süre sonra kötü bir görüntü yapıp iz bırakmıyor mu zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 O degilde ben su ilk mesajdaki güneşligi katlayip o çantaya sigdiramadim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 O degilde ben su ilk mesajdaki güneşligi katlayip o çantaya sigdiramadim ::):)):::)::) acele etmeden dinlene dinlene sinir yapmadan sakin sakin...:):)):)::)): 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap