Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 : :) :)):: :) : :) acele etmeden dinlene dinlene sinir yapmadan sakin sakin... :) :)) :) : ) : Yok abi mümkün değil kesin onun makinesi vardır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Yok abi mümkün değil kesin onun makinesi vardır bende dün gördükten sonra tamam dedim aldım güzel de oldu amma ve lakin katlamak sanırım imkansız gibi bişiy dün kapının önünde 5 dakka uğraştım komşular bana ne yapıyo len bu der gibi bakınca attım bagaja öylece katlamayı başaranlar bi paylaşsa hayrına 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 (düzenlendi) Yok abi mümkün değil kesin onun makinesi vardır bende dün gördükten sonra tamam dedim aldım güzel de oldu amma ve lakin katlamak sanırım imkansız gibi bişiy dün kapının önünde 5 dakka uğraştım komşular bana ne yapıyo len bu der gibi bakınca attım bagaja öylece katlamayı başaranlar bi paylaşsa hayrına Arkadaşlar panik yok gayet güzel ve kolay katlanıyor bende sizing gibi nasıl katlanır diye düşünürken bir arkadaşım imdadıma yetişti. 1. adım. Güneşliği ortasından kapatın kitap gibi 2. adım sol üst köşe ve sağ alt köşeden tutun ve sol üst köşeyi saat yönünün tersine sağ alt köşeyide saat yönünde çevirin çevirmeye başlayınca orjinal paketine girecek şekle geliyor biraz elinizle düzelterek rahatlıkla pakete koyabilirsiniz. 3. resime dikkat ederseniz güneşliği anlattığım şekilde ben paketledim pek özenememiştim sizler daha iyisini yapabilirsiniz. Ağustos 8, 2013 Alparslan Kaplan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Buu katlamayı becerenler Rubik küpünü de beş dakikada çözüyormuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Buu katlamayı becerenler Rubik küpünü de beş dakikada çözüyormuş. En az 3 tane katlayana devlet ek ödeme veriyormus... O degilde ben su ilk mesajdaki güneşligi katlayip o çantaya sigdiramadim Hygieia'dan, Ethem Pertev'den, Ali Süreyya'dan gunumuze eczaciligin geldigi son nokta... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 5 liraya milyoncudan aldım vantuzları çıktı sonra marketten aldığım boş kartonu ölçülerine göre kestim biraz bastırınca sıkışıyor boş kutu dışında bir masrafı yok tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 @hüseyin ipek,çirkin durur yav o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 @hüseyin ipek,çirkin durur yav o o zaman 14 lirayı vercen çare yok:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 En az 3 tane katlayana devlet ek ödeme veriyormus... Hygieia'dan, Ethem Pertev'den, Ali Süreyya'dan gunumuze eczaciligin geldigi son nokta... Şu ataklarda Bayram tatilide yok mu yaw..:):):)::):):)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 o zaman 14 lirayı vercen çare yok:) Parayı veren düdüğü çalar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 Şu ataklarda Bayram tatilide yok mu yaw..:):):)::):):)) Durmak yok yola devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 Durmak yok yola devam Kaptim olayi. Kolaya geliyor diye uzun kenardan yapiyordum olmuyordu. Kisa kenardan yapinca oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 Kaptim olayi. Kolaya geliyor diye uzun kenardan yapiyordum olmuyordu. Kisa kenardan yapinca oluyor 3 bant yap, kirmiziyi ince gor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 3 bant yap, kirmiziyi ince gor Semih saygıner ruhu var sende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 Semih saygıner ruhu var sende Peki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap