Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2013 keşke octavia ya binseler adam fiestanın bagajı bundan büyük diyo ya.. Siz de; demekki fiesta yeterli diyeydiniz eheheh 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2013 Siz de; demekki fiesta yeterli diyeydiniz eheheh hahaha: iyi olurdu aslında.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 keşke octavia ya binseler adam fiestanın bagajı bundan büyük diyo ya.. Ne Fiesta imiş ya! Ama gerçekten bagajı büyük Fiesta'nın. İçi de öyle dar değildi. Paramın anca yettiği arabayı övme çabaları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Ne Fiesta imiş ya! Ama gerçekten bagajı büyük Fiesta'nın. İçi de öyle dar değildi. Paramın anca yettiği arabayı övme çabaları. Fesuphanallahh... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Fesuphanallahh... Focus dar değil. Fiesta gereksiz geniş diyelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Konu Dışına devam etmeyelim. Bu da benden SW - 2012'de çekmiştim 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Konu Dışına devam etmeyelim. Bu da benden SW - 2012'de çekmiştim Sw'de daha oturaklı olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 SW ayrı bir güzel zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Konu Dışına devam etmeyelim. Bu da benden SW - 2012'de çekmiştim Uyum diye buna derim ..Çok güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Konu Dışına devam etmeyelim. Bu da benden SW - 2012'de çekmiştim Yandan biraz kapıları açılmış Delorean a benzememiş mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Thule iyidir de parası fena sanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Ürün Focus 3 için üretilmiştir tam uygun. Bagaj Hacmi 450 Lt. Bağlantı kolları tam uyumlu. boşluk eksik vs yok. Bağlantı ayak kilitleri. Bagaj için çift kilit ve önde bulunan emniyet kilidi. Bu ne güzel resim olmuş böyle. Renk çok güzel üzerindeki port bagaj da ayrı bir hava katmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Thule iyidir de parası fena sanıyorum. 250 Pound civarı bu focus'daki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Yandan biraz kapıları açılmış Delorean a benzememiş mi İçindeki de yandan Marty McFly'a benziyor zaten.. Ama yandan.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap