Süleyman Altın Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2013 Merhabalar Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce focus 3 style+ araç almıştım çevremde aracı görüp almak isteyenler hemen türedi:) Arkadaşıma bir araç bulduk 2011 style+ (Benzinli) arac 17.000 km de biraz inceledik arastirdik km filan orjinal denildi servis kayıtları v.s ama lastikleri çok yıpranmış aracın lastikciye gosterdik cabuk yipranmis dedi lastikler ortalama 4-5mm derinlikte michelin hp marka aracın diger yerlerinde sorun yok fiyatıda 38 bin TL sizce lasitk yipranmasi normal mi yoksa km oynanmis olabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Bilmem olabilir mi ? Direksiyona,koltuk kenarlarına falan bakın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Oralarda bir sorun yok hatta benim arabadan daha iyi gibi bile Bunu bir cihaz v.s yardimi ile anlayabiliyorlar mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Oralarda bir sorun yok hatta benim arabadan daha iyi gibi bile Bunu bir cihaz v.s yardimi ile anlayabiliyorlar mi? Yetkili servise gidin baktırın Ayrıca yıpranmış olması doğal araba yatmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Ayrıca yıpranmış olması doğal araba yatmış. Yakup hocam tam anlayamadim ne demek istediğiniz km az diye mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Oralarda bir sorun yok hatta benim arabadan daha iyi gibi bile Bunu bir cihaz v.s yardimi ile anlayabiliyorlar mi? Belkide lastikler hor kullanılmıştır? Ama sanırım Michelin'ler biraz kabak gibiydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Yakup hocam tam anlayamadim ne demek istediğiniz km az diye mi? Evet evet. Bizim araçda o civarda kullanıldı ama lastik kötüydü halbuki gezmekten değil fazla yatmaktan servis'e gösterin aracı km için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 servis'e gösterin aracı km için. Servis baktı ama aracı sisteme baglamadan sasi no ile bakti servise gelmis dedi en son 6 ay once servise gelmis dedi 14800 km de son 6 ay içinde ne yapti bilmiyoruz ama kayıtlarımıza göre orjinal dedi ayrıca expretiz raporu vermiyorlarmış sözle söylüyorlar sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Servis baktı ama aracı sisteme baglamadan sasi no ile bakti servise gelmis dedi en son 6 ay once servise gelmis dedi 14800 km de son 6 ay içinde ne yapti bilmiyoruz ama kayıtlarımıza göre orjinal dedi ayrıca expretiz raporu vermiyorlarmış sözle söylüyorlar sadece. Dünyayı gezecek değil ya adam hem benzinli araç bunlarda hainlik olmaz daha 2 yaşında O kadar şüpheci değilim ama garantisini veremez kimse. Arabada kara kutu yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Teşekkür ederim Yakup hocam bu işten anlayan bir kaç arkadaş baktı (bunlar sanayide motorcu v.s esnaf) sorun yok dedi tek düşündüren lastiklerdi acaba km oynandi mi diye o da anlasilan yatmaktan olmus ne diyelim hayırlısı olsun. Yakında aramıza 1 arkadaş daha katılacak galiba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Teşekkür ederim Yakup hocam bu işten anlayan bir kaç arkadaş baktı (bunlar sanayide motorcu v.s esnaf) sorun yok dedi tek düşündüren lastiklerdi acaba km oynandi mi diye o da anlasilan yatmaktan olmus ne diyelim hayırlısı olsun. Yakında aramıza 1 arkadaş daha katılacak galiba Focus'suz olsa da bekleriz.Hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Benim aracımda 2011 model 12 bin km'de ben satacak olsam benimkinden de mi şüphelenecekler şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Tabii Engin, şübhelenme hakkı herkesin saklıdır...:):)): 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Satan orjinal lastiklerinin arkadaşına satmış, ondaki eski lastikleri de buna takmış. Kuşkuuysa kuşku. Ya ayrıca 17 olmasında varsın 30bin olsun, ne fark edecek? Alır bakımını yaptırır güzel güzel biner. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Haklisiniz Cem bey 30-40 neyse ama 70 80-100 binden oynanmis ise neyse bu sanirim uzar gider bunlari dusumek istemiyosak sifir alicaz en dogrusu mantigi ile araci almaya karar verdik bayram sonu halledecekler inşallah. Bu vesile ile herkesin bayramini kutlarim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap