Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2019 3 saat önce, Semih G. yazdı: yorum Amerikan markası olduğunu biliyordum, gogıllayınca TR piyasasına Opet ile ayrıldıktan sonra Bulgaristan pazarı üzerinden girdiğini öğrendim. Şartnameyi karşıladığına göre kullanmanda bir sakınca olmaz sanırım. Satıcının hb olduğu link varsa sahte ürün açısından daha güvenli olur... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2019 57 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Amerikan markası olduğunu biliyordum, gogıllayınca TR piyasasına Opet ile ayrıldıktan sonra Bulgaristan pazarı üzerinden girdiğini öğrendim. Şartnameyi karşıladığına göre kullanmanda bir sakınca olmaz sanırım. Satıcının hb olduğu link varsa sahte ürün açısından daha güvenli olur... Hb linkinden alacağım abi büyük ihtimal zaten,teşekkürler yorumun için bir deneyelim bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2019 32 dakika önce, Semih G. yazdı: Hb linkinden alacağım abi büyük ihtimal zaten,teşekkürler yorumun için bir deneyelim bakalım yakın zamanda bu taraflara gelecek misin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap