Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Arkadaşlar ufak bir sorum var 1.0 kullanıcılarına.ilk bakım sonrası ort yakıtın artması ve çekişin birazcık düşmesi normal mi? Öncesine göre çekişin ve atikliğin azalmış olduğunu hissediyorum.İnş geçici birşeydir. Galiba bir kaç km kullanırsam kendine gelir[emoji3][emoji593] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Arkadaşlar ufak bir sorum var 1.0 kullanıcılarına.ilk bakım sonrası ort yakıtın artması ve çekişin birazcık düşmesi normal mi? Öncesine göre çekişin ve atikliğin azalmış olduğunu hissediyorum.İnş geçici birşeydir. Enteresan olmuş, tam tersi olmasını beklemek mantıklı, diğer türlü mantıksız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Galiba bir kaç km kullanırsam kendine gelir[emoji3][emoji593] 50km kullandım abi yetmez mi Enteresan olmuş, tam tersi olmasını beklemek mantıklı, diğer türlü mantıksız. Haftaya Niğde yapcam yolda belli olur acaba yanlış mı hissediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 50km kullandım abi yetmez mi Haftaya Niğde yapcam yolda belli olur acaba yanlış mı hissediyorum. Yağ ne koydular? Önceden neydi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Yağ ne koydular? Önceden neydi? 5-20 ydi. 5-20 koyduklarını düşünüyorum.Farzedelim ki 5-30 koydular.Acaba şuanki değişiklikleri açıklar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Ben hiçbir değişiklik hissetmemiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Size komik gelebilir ama şöyle bir geyik yok muydu ? Focusta araba yazılımı senin kullanımına göre adapte oluyor ona göre araç senin emirlerine optimum cevap veriyordu ama bakımda yeni yazılım atıldığında bu sıfırlanmış oluyor ve arabanın sana adaptasyonu biraz zaman alıyordu. Bir süre uyumsuzluk hissediyordun... Lan yoksa ben bunu rüyamda mı gördüm :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Ben Fiesta'da fark hissetmedim. Yağ performansı hissedilir düzeyde etkilemez. Herhangi bir program güncellemesi yapıldı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Ben Fiesta'da fark hissetmedim. Yağ performansı hissedilir düzeyde etkilemez. Herhangi bir program güncellemesi yapıldı mı? Bana söylenen sadece yağ tapa ve yağ filtresi değişti. Yazılımla ilgili birşey söylemediler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 bunu ilk dile getiren siz değilsiniz, çekiş için hatırlamıyorum ama yakıt arttı diyen oldu.. bende hiç sorun olmadı. o zamanda 6 hala 6 lt yakıyorum.. çekiş ise 2 yıldır yol maceralarımı anlatıyorum forumda yakıt+perf. hiç sıkıntı yok.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 bunu ilk dile getiren siz değilsiniz, çekiş için hatırlamıyorum ama yakıt arttı diyen oldu.. bende hiç sorun olmadı. o zamanda 6 hala 6 lt yakıyorum.. çekiş ise 2 yıldır yol maceralarımı anlatıyorum forumda yakıt+perf. hiç sıkıntı yok.. Servisle görüştü sadece yağ ve filtresi değişmiş. Yazılım atılmamış. Neyse biraz daha biniyimde tam belli olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Psikolojiktir belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Bilgisayar girince işin içine arabalar da garipleşti bunlara güzel bi MAC OS lazım belli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Yok yaw, arabaya dünya kadar takılan led var, tabii Yakıt artıp çekiş düşecek, normaalll[emoji1][emoji1] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Hayırlısı abiler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap