Yılmaz Tunç Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2013 Özellikle Yakup sanadır mesajım Otomatik park videolarını izlerken aklıma düştü. Bu videoları ne ile edit ederek logo yazı vs leri ekliyorsun. İstanbul buluşmasını videosu hakketen güzel olmuş.. Özel mesaj yazmadımki herkes görsün çekimlerimiz olursa bu şekilde koyarız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Windows için Power Director başarılı. Ben ameliyat videoları yaparken kullanıyorum. Donanım iyiyse hızı da fena değil ama tabii foto gibi değil biraz sabır ve daha fazla çaba gerektiriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Profosyonel yazılımlardan biriside Adobe Premiere. Evde alıp kullanılabilecek birşey değil fakat işin ehlinde harikalar yaratır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Selamlar, Çeşitli bir sürü program var fakat benim pc üzerinde kendinden iMovie var Machintosh olduğu için. Mac için bir diğer süper alternatif ise Final Cut. Ben iMovie ile yapıyorum tüm videoları Windows yönünde yukarda tavsiyeler gelmiş açıkcası ismini bildiğim ama kullanmadığım programlar var kefil olamıyorum.Mac için yukardakiler hayli hayli yeter. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 mac yada pc sorun değil ikiside var. Senin editlerin ve yazılar imovie ile süpermiş.Deneyeceğim. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 mac yada pc sorun değil ikiside var. Senin editlerin ve yazılar imovie ile süpermiş.Deneyeceğim. Teşekkürler. Mesela bu videoda da bir kaç numara yapmışız HD please 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap