ibrahim günal Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2013 Abilerim konuyu nerde acıcam bilemedm fakat focus ailesinde bi fotografcı var konulara soyle bi göz gezdirdim galiba ben gibi bi ikincisi yok sanırm kısacası demek istedigim şu ankarada cogu aracların fotograflarını cektim marka model farketmeden ve forum ailesinden de boyle cekim yapmak isteyen olursa yardımcı olurum demek istedim faceebook da sayfam var kısacası ne demek istedigimi sayfaya bakınca anlarsınız... https://www.facebook.com/IboPhotography?fref=ts Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Yaşamdan Paylaşımlarımız → Fotoğraf Çekimlerimiz" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap