Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar ben rampalarda yarım debriyajla kalkış yapıyorum çoğunlukla.Acaba bu yöntem araca kısa ya da uzun vadede bir zarar getiriyor mu?El freniyle kalkıştan daha pratik geliyor bana ancak klima açıkken rampada araç bu yöntemle kalkmıyor.Bir defa böyle bir durum başıma geldi ve klimayı kapatınca araç kendine gelip koptu gitti hemen.Fikirlerinizi bekliyorum alternatif kalkış ise el freni..Bizim araçlarda acaba hagisi daha sağlıklı?
Soru
hüseyin ipek
Arkadaşlar ben rampalarda yarım debriyajla kalkış yapıyorum çoğunlukla.Acaba bu yöntem araca kısa ya da uzun vadede bir zarar getiriyor mu?El freniyle kalkıştan daha pratik geliyor bana ancak klima açıkken rampada araç bu yöntemle kalkmıyor.Bir defa böyle bir durum başıma geldi ve klimayı kapatınca araç kendine gelip koptu gitti hemen.Fikirlerinizi bekliyorum alternatif kalkış ise el freni..Bizim araçlarda acaba hagisi daha sağlıklı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 20 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap