Salim Öztürk Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2013 (düzenlendi) 2005 FOCUS 2 TEKNO PAKET ARABA ALDIM AİRBAGLERİ PATLAK ÖN GÖĞÜS DEĞİŞECEK ÇIKMA ÖN GÖĞÜS BULDUM BUNUN MONTAJINI NASIL YAPARIM Şimdiden Teşekürler... Ağustos 16, 2013 Salim Öztürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Vidalarını klipslerini yerine takın. Nasıl bir cevap bekliyorsunuz ki? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Böyle bir soru sorduysanız ki sordunuz; yapamazsınız. Sanayide airbag tamir işlemlerini yapanlar var. Hiç olmadı döşemeci takabilir. İçine yeni patlamamış airbag taktırmayı unutmayın !!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 usta sen bir adet yıldız tornavida 1 adet tors 6 gen tornavida takımı 1 adet kontrol kalemini hazırla bize haber ver tarif edelim nasıl takacağını... allahım sen bizi koru Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Salim Öztürk
2005 FOCUS 2 TEKNO PAKET ARABA ALDIM AİRBAGLERİ PATLAK ÖN GÖĞÜS DEĞİŞECEK ÇIKMA ÖN GÖĞÜS BULDUM
BUNUN MONTAJINI NASIL YAPARIM
Şimdiden Teşekürler...
Salim Öztürk tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap