kazım korkmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 merhaba arkadaşlar rangeri aldım alalı foruma uğrayamadım Çağlar Kasımoğlu arkadaşımız dediği gibi harbi araba bu özellikte arazide kaldım gitmiyor çıkmıyor sorunu yok şu yakıtta olmasa on numara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Almadan düşün derim. Arazide felaketler işletme müdürlüğümüzde toyota ve ford var ama ben sürekli toyoa ile araziye çıkıyorum. Dün ilk kez yeni ranger ile çıkayım dedim lanet olsun dedim böyle araca. Ergonomi diye birşey yok. Arkada oturduğunuzda kafa dayama bölümü dümdüz kesinlikle başınıza göre monte edilmemiş. Arazide çok sarsıntıyı içeri alıyor. Şehir içinde güzel ama köye, stabilize yola, toprak yola vuracaksan toyota öneririm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 merhaba arkadaşlar rangeri aldım alalı foruma uğrayamadım Çağlar Kasımoğlu arkadaşımız dediği gibi harbi araba bu özellikte arazide kaldım gitmiyor çıkmıyor sorunu yok şu yakıtta olmasa on numara Hayırlısı olsun güle güle kullanın Bu sınıftaki araçlar benimde ilgi alanım. Tek kusurları yakıt. Onada yapacak bişey yok. 4 çekermi aldığınız yoksa 2 çeker mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Yenisi çıktı şimdi onu alsın alacak olanlar Hepsinden önce ilk ve tek 5 Ncap'dan 5 yıldız almış bir model. Tüketimi ne yapayım 1-2 litre hayatımı kurtarmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Hayırlı olsun gule gule kullanın 4*2 mi aldnız 4*4 mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 alınan malın kötüsü olmaz , Hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kazım korkmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Tek kusurları yakıt. Onada yapacak bişey yok. 4 çekermi aldığınız yoksa 2 çeker mi ? çeker aldım Emrah Karaalan arkadaşımızın dediği gibi arazi de arkada oturanı çok yoruyor konfor yok şehir için de iyi yakıt yüksek ama araziye gelince mükemmel geçen b max bakıma getirdiğim de yeni ranger e baktım çok güzel daha da yüksek konforlu yenisini seneye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap