Guest Özcan B. Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2013 (düzenlendi) merhaba arkdaslar,uzun zamandır lastiklere havası dısında hiç bakmıyordum.yarın uzun yola gidicem ve rot&balans ayarlarına baktırayım dedim,.Lastiklerde lastiğin etine batmış ve orada yuva yapmış bir çok taş gördüm ve usta onları tek tek çıkardı.Ayrıca 2 adet de çivi çıkardık,biri lastiği patlatmıştı yama yapıldı..öncelikle bu yamalar ne kadar sağlıklıdır uzun yolda ve sıcak havada güvenlik zaafiyeti oluşturur mu.Lastiklere taş batmasına gelince ,aracta orjinalınde gelen good year efficient lastikler var ve ben hayatımda ilk defa görüyorum taşların lastiği delip içine yerleşip orda kaldıgını bu normal midir? Ağustos 17, 2013 Özcan B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Çivi batar batmasına da taşın lastiği delmesi olayını ilk kez duyuyorum.Lastik basınçları gereğinden fazla düşükken mucura felan girildiyse bir ihtimal olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Yama,lastiğin taban kısmında olduktan sonra sıkıntı olmaz.Tabi iyi bir yama yapılmışsa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Düzgün yapılmış bir yama lastiğin ömrünün sonuna kadar sorun çıkarmaz. Fitil yama değil demi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Evet evet lastikte yer yapmasından bahsetmiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 (düzenlendi) Düzgün yapılmış bir yama lastiğin ömrünün sonuna kadar sorun çıkarmaz. Fitil yama değil demi? ozan bey yamanın türünü bilmiyorum.sadece yama yapıldı dediler. Evet evet lastikte yer yapmasından bahsetmiş... yok arkadaslar lastık kanalları arasına sıkısan taşlardan bahsetmıyorum..bunlar kanalın içinde olsun dısında olsun lastiğin içine batmış yerlemiş..çıkarınca hacmi kadar lastıkte yer gedik kalıyor..lastık havalarımın en düşük basıncı 31 olmustur o da gunluk kullanımda aracta tek ben oldugumda Ağustos 18, 2013 Özcan B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap