Bekir B. Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2013 Peri Bacaları Ve Ihlara Vadisi Bir Kaç Kare İki hafta önce gittiğimiz peri bacaları ve ıhlara vadisin den çektiğimiz resimler elime geçtikçe paylaşmaya çalışacağım, malum iki aile gidilince resimler oldukça dağınık tabii sizlerdekilerde varsa paylaşalım..... tabii ıhlara nın iç kısmı da olacak... 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat U. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Geçen sene gitmiştim ben de. Ihlarada yürü yürü yürü ve sonunda suyun içerisindeki masalarda oturup gözlememizi kazlarla (ördekte olabilir, unuttum şimdi) paylaşmak ayrı bir keyifti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Evet bir merdiven inme çıkma işi var ki dizlere kuvvet..:):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap